- 2025. 09. 19.
- 5
- 0
- LS karakter
- Jason Miller
I. OOC Információk
Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Rajmond
Hány éves vagy?
15
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
Kb 2-3 hónapja
Hány játszott perccel rendelkezel?
8600
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
3-4
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
15 éves vagyok Kb 2-3 hónapja játszom a szerveren de RP-t már 1,5 éve játszom voltam már több szerveren is fent elősző szerveren OMSZ-nál voltam csak nem volt rá időm és éljöttem és ezen a szerveren is kipróbálnám magam
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Szeretném kipróbálni hogy milyen is a Honvédelem Mert rendészetin tanulok
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Nem
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Illegal azért jöttem el mert szeretnék jönni legal frkcióba (Névváltás megtörént)
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
II. IC Információk
Teljes név: Jason Miller
Születési hely, idő:1995.02.16 Los Santos
Anyja neve: Emma Lee
Bejelentett lakcím: N/A
Állampolgársága: Magyar
Személyigazolvány száma: 903499ZY
Neme: Férfi
Családi állapota: N/A
Testmagassága: 190cm
Testsúlya: 85kg
Telefonszáma: +38-76-870-8348
III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Középfokú iskolai végzettség: Van
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: George Washington academy
Felsőfokú végzettség megnevezése:van
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte:Harvard egyetem
Nyelvismeret :N/A
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: szolgálhatok Fegyveres szervnél
Korábbi munkahelyek: N/A
Munkaviszony fennállásának ideje: N/A
Távozásának oka: N/A
IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
N/A
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
N/A
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel?: Igen
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: B
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
jelenleg nem
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
Nem
Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2025/10/26
Aláírás: Jason Miller
Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Rajmond
Hány éves vagy?
15
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
Kb 2-3 hónapja
Hány játszott perccel rendelkezel?
8600
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
3-4
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
15 éves vagyok Kb 2-3 hónapja játszom a szerveren de RP-t már 1,5 éve játszom voltam már több szerveren is fent elősző szerveren OMSZ-nál voltam csak nem volt rá időm és éljöttem és ezen a szerveren is kipróbálnám magam
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Szeretném kipróbálni hogy milyen is a Honvédelem Mert rendészetin tanulok
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Nem
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Illegal azért jöttem el mert szeretnék jönni legal frkcióba (Névváltás megtörént)
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
II. IC Információk
Teljes név: Jason Miller
Születési hely, idő:1995.02.16 Los Santos
Anyja neve: Emma Lee
Bejelentett lakcím: N/A
Állampolgársága: Magyar
Személyigazolvány száma: 903499ZY
Neme: Férfi
Családi állapota: N/A
Testmagassága: 190cm
Testsúlya: 85kg
Telefonszáma: +38-76-870-8348
III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Középfokú iskolai végzettség: Van
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: George Washington academy
Felsőfokú végzettség megnevezése:van
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte:Harvard egyetem
Nyelvismeret :N/A
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: szolgálhatok Fegyveres szervnél
Korábbi munkahelyek: N/A
Munkaviszony fennállásának ideje: N/A
Távozásának oka: N/A
IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
N/A
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
N/A
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel?: Igen
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: B
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
jelenleg nem
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
Nem
Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: 2025/10/26
Aláírás: Jason Miller