Jason Miller Jelentkezési Lap

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Rajmond6707

Újonc
2025. 09. 19.
5
0
LS karakter
Jason Miller

NEMZETI ADÓ- ÉS VÁMHIVATAL
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

l. In Character (IC),

1. SZEMÉLYES ADATOK
1.1 Jelentkező teljes neve: Jason Miller
1.2 Születési helye: Los Santos
1.3 Születési ideje: 1995.02.16
1.4 Bejelentett lakcíme: Nincs
1.5 Személyi igazolvány száma: 903499ZY
1.6 Telefonszáma:+38-76-870-8348
1.7 Ön büntetett előéletű? Nem
2. FELVÉTELI KÉRDÉSEK
2.1 Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal pénzügyőre lenni?

szeretnék kipróbálni valami új dolgot és egy összetartó csapatban dolgozni kiszeretném venni a részem abban hogy a Hazámat védem és az országunkat megvédeni az illegális csempészárúktól
2.2 Mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladat- és jogköre?
Adók és vámok beszedése csempészárúk megsemmisítése cégek és vállalkozások adók és megfigyelés

2.3 Ön szerint van különbség motozás és ruházat átvizsgálás között? Válaszát indokolja!

a Ruázat átvizsgálás során csak a ruházatot vizsgálják át nagyából de a teljeskrű átvizsgálásnál az állampolgárt jobb figyelmesebben és tüzetesebben vizsgálják át

2.4 Mit gondol, mi a feladata egy pénzügyőrnek?

csalók elfogása Hamis árúk elkobozása hamis pénzek elkobozása nem védjeggyel ellátott termékek elkobozása

2.5 Amennyiben valaki meglopja az államot, milyen bűnt követ el? Definiálja mit jelent!

Költségvetési csalás. ami azt jelenti hogy például egy Miniszterelnök meglopja az Országot olyan pénzből ami az Ország felújítására van szánva

ll. Out of Character (OOC)

1.1 Hogy hívnak?
Rajmond
1.2 Hány éves vagy?
15
1.3 Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
Kb 1 hónapja

2. UCP ADATOK
2.1 Mellékeld a Karakter ID-det!
9228
2.2 Hány játszott perccel rendelkezel jelenleg?
8597
2.3 Voltak előző neveid a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért váltottál másik névre.
igen volt más nevem de csak azért mert illegálból szeretnék jönni ide a nav-hoz
1760970960396.png

2.4 Voltál már AdminJail-ben a szerveren? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél AdminJail-be.
Igen de csak az FK-jump miatt
1760971290315.png
1760971025885.png

2.5 Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj egy [KÉPET], illetve fejtsd ki röviden miért kerültél kitiltásra.
Nem

3. FRAKCIÓ INFORMÁCIÓK
3.1 Milyen frakciókban fordultál meg ez előtt a szerveren? Mi volt a távozásod oka?
Voltam már illegális frakcióban a távozásom oka az volt hogy át szerettem volna jönni legal frakcióba
3.2 Voltál már valamelyik rendvédelmi frakció tagja a szerveren?
Nem
3.3 A frakcióban kötelező hetente minimum 800 perc szolgálati idő teljesítése. Számodra ez teljesíthető?
Igen
3.4 Milyen OOC indokból szeretnél a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni?
-már Roblox szervereken is Navos vagyok és a nav munkája is tetszik és ki akarom próbálni itt is

4. EGYÉB ADATOK
4.1 Rendelkezel Discord-al, illetve működő mikrofonnal?
Igen
4.2 Milyen külső forrásból tájékozódtál a jelentkezési lap megírása során? Mellékeld ezeket!
semmi külső forrás nem volt mert ahogy írtam is a lapban már voltam nav-os így fejből

lll. Hitelesítés
A jelentkezési lap kitöltésekor kizárólag a valós adatokat és információkat adtam meg. A jelentkezés során semmiféle más személy munkáját nem tüntettem fel saját magaménak. Tudomásul veszem, hogy amennyiben kiderül, hogy a megadott információk valótlanok, úgy a frakció tagjai között feketelistára kerülök.
JELENTKEZŐ ALÁÍRÁSA

Jason Miller

KELTEZÉS HELYE, IDEJE
Los Santos, 2025.10.20.

nav.webp

DAWN CITY Nemzeti Adó- és Vámhivatal

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELUTASÍTOTTA
((OOC Indok: Összecsapott lap, mintát nem sikerült betartani. Próbálkozz újra egy hét múlva. ))​

Üdvözlettel
Emma Mill Altábornagy
NAV Humánerőforrás Osztály.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.