jamie keith x bennone

• Thread starter Thread starter :DD
  • Start date Start date
  • Válaszok 6
  • Látta 465
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

:DD

Újonc
2025. 03. 18.
29
84
LS karakter
jamie keith
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

jamie keith

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
bennone

Panasz oka, leírása, kifejtése:
powergaming, fegyverelővétel buggoltatás

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://streamable.com/zqzmci

Megjegyzés:

Utoljára szerkesztve:
Szia, elsősorban azzal kezdenék, hogy csatolom az én szemszögemből a videót.
video_1
A videón egyértelműen látszik, hogy nem én vagyok célkeresztben amikor kiszállok, hanem a társam akit lőttetek már éles lőfegyverrel.
Nem tudom mi szerinted a helyes cselekedet MOB Leaderként amikor éles lőfegyverrel lőnek rád és egy társad már kivégezték.
Véleményem szerint nyilvánvalóan az életét fogja menteni az, akire éles lőfegyverrel tüzet nyitnak.
Mivel sajnos nem az irányodba néztem mikor kiszálltam ezért csak a lézer alapján tudtam belőni, hogy kire tartod a fegyvert,ezt kikockáztam a videóból.
kep_1

A fegyverelővételre annyit tudok mondani, hogy szerintem teljesen rendben van az, hogy kiszállok az autóból és nem várom meg ameddig becsukja az ajtót.
Nyilván egy ilyen helyzetben sajnos nehéz higgadtnak és türelmesnek maradni amikor lőnek rád élessel.
Semmi parancsot nem használtam, például stopanim és hasonlók ez látszik a videón is.
Az pedig, hogy alap GTA-s feature a kiszállási animáció megszakítása az ajtó becsukása előtt, ezt nem nevezném bug kihasználásnak.

Minden videó elérhető vágatlanul, takaratlanul ezeket elküldöm szívesen a bírálatnál.

• Imádom
  • Kedvelés
Reactions: Adosz és Malik
Csáó én is tudnám úgy kockázni a videót hogy neked jöjjön ki szarul, sok értelmét ennek nem látom. Látszik a te szemszögedből is hogy volt időd lereagálni hogy rád van tartva a fegyver, te inkább elkezdtél lövöldözni. Az hogy MOB leader vagy semmit nem számít egy ilyen szituációban, egy státusz nem tesz szuperhőssé, a karakterednek ettől függetlenül ugyan úgy kell félelmet éreznie, nem öletheti meg magát csak úgy. Ezzel mindent csináltál csak nem az életedet mentetted, ennek nem ez a módja. Ha meg akartad volna menteni a karaktered életét, akkor megadod magad 3 rendvédelmis ellen, akik eleve előnyösebb pozícióba vannak, nem tüzet nyitsz rájuk. Fegyverelővétellel különösebb probléma nem lenne, viszont ha normálisan vetted volna elő, alapból nem történhetett volna meg a szabálysértés (remélhetőleg), mert tömérdeknyi időd lett volna lereagálni.

A kikockázásnál nem egy nekem kedvező pillanatot fényképeztem ki, hanem mint látod te is azt a pillanatot amikor én megnyomtam az F betűt, hogy kiszálljak az autóból, ezt onnan láthatod, hogy az ajtó résnyire van nyitva.
https://streamable.com/vqwe3e
Csatolom Lavrentis szemszögéből is a dolgokat, ahol tisztán látszik az, hogy folyamatos sortűz alatt volt ő is és az autó is, amiben ülök, joggal éreztem magam veszélyben.
Plusszban hozzáfűzném, hogy ő csak kiszáll az autóból, a videón szereplő ember pedig már tüzet is nyit rá.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Rajkola és Malik
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.