James Taylor -Mia cortez

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

HBalázs

Újonc
2025. 07. 21.
54
0
LS karakter
James Ceeper
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

James Taylor
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Mia Cortez/Adminsegéd
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Adminsegédként olyan ügyet vállalt el többször is amin amúgy se tudott volna semmit segiteni csak az időmet húzta sikeresen.Az egész úgy történt ,hogy mentem bánya fele déli határtól kipiteltek kocsival majd fegyvert rántottak rám és elvittek kirabolni.Elvették a személyimet is.Majd miután végeztek a két lábam eltörték és ott hagytak.Irtam reportot ,hogy FGH helyen való rablás történt és hogy elvették a személyit amit tilt a szabályzat.Erre jött az adminsegéd ,hogy bizonyiték van?Mondtam hogy log és kép van majd megkérdezte hogy videó nincs mondtam hogy nincs és egyből zárta a reportot nem vár bár 10mp-et se.Ezután ezt még vagy háromszor eljátszottuk mire sikerült megérteni ,hogy ő nem tud segiteni
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
/ https://pastebin.com/1b6T4Zcf
Megjegyzés:

Ezzel az a legnagyobb problémám ,hogy a munkásom várta a dinamitot és az adminsegéd 1 órát sikerült meghosszabitania az egészet.

Szia, a reportban rákérdeztem a bizonyíték meglétére, amire nemleges választ kaptam, így végképp nem tudtam segíteni, ha elsőre egyértelműen megfogalmazod hogy Rendelkezel bizonyítékkal, nem lett volna ez

Szerintem tisztán leirtam ,hogy kép és log van de azt a választ kaptam ,hogy az nem bizonyiték és egyből zártad a reportot.

Megérkeztem a birálattal.

1. Bizonyíték hiányában nem tud segíteni.
2.Log alapján nem tudunk segíteni.
3.Ha admin veszi át az ügyet,akkor se tud mit kezdeni az üggyel bizonyíték hiányában.

Az adminsegéd nem hibázott.
Panaszod jogtalan.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.