Elutasítva James Rocky-Eriik

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

james67

Újonc
2025. 12. 31.
3
3
LS karakter
James Rocky
dawn.png

Neved:
< James Rocky >
Kitiltás időpontja:
<
2025-12-21 >
Kitiltás időtartama:
<
örök >
Admin neve, aki kitiltott:
<
Eriik >
A kitiltás indoka:
<
FGH helyről rablás, előRP hiánya, Vállalhatatlan OOC stílus >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Szia Eriik! azért irok unban kérelmet mivel nagyon de nagyon megbántam amit tettem mivel a haverom huzott bele ebbe az egészbe és mentem énis utánna az én számitógépem csak ezt a játékot viszi el laggolás nélkül és csak ezen tudok játszani és ezt a szervert ez a kis idő alatt nagyon megszerettem és sok örömöt okozott. Ahogyan kibannoltál a haverom viccnek vette és neked megkérdőjelezhetetlen üzeneteket küldött amit te észre vettél és válaszoltál neki. ő egyáltalán nem bánta meg de én igen én semmilyen üzenetet nem küldtem neked és nagyon tiszteletben tartalak a haverom uszitott engemet hogy irjak ilyeneket neked és ugyebár mivel nekem laptopom van nem tudok mit csináni rajta pedig nem rég kaptam és benn porosodott a szekrényben amióta ki bannoltál.Ha esetleg unbanolsz akkor megérteném a szankciót de mivel hogy elgondolkoztam soha többet nem tennék ilyet és kultúráltan beszélnék veled és admin társaiddal is.Ez a legelső mta szerver amin játszok és nagyon beleszerettem összekuporgattam egy kis vagyont és ebből tudtam autót venni és nagyon örültem de ugye jött egy figyelmetlenség és a ban szeretném kérni kedves Eriik hogy kérlek unban-olj mert ez a szerver nagyon sok örömöt okozott nekem és nagyon szeretnék a továbbiakban is játszani és nagyon megbántam amit tettem!

• Kedvelés
Reactions: tunya
Szerdán írtál ub kérelmet, nem fogadtam el. most vasárnap sem fogom, sok esélyt nem látok az unbanra, de kicsit később próbálkozz vele, hátha.

• Kedvelés
Reactions: hessz
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.