- 2025. 06. 08.
- 10
- 1
- LS karakter
- James Noah
- LV Karakter
- James Noah
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved:ruszokornel Válasz2. Hogyan szólíthatunk? Kornél [ /COLOR] Válasz3. Hány éves vagy? 17 Válasz4. Játtszott perceid száma? 14 399 Válasz5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen voltam többször is Válasz6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? https://ibb.co/Z16qbVmb ((UCP KÉP)) Válasz7. Mesélj magadról pár mondatban. Ruszó Kornél vagyok 17 éves informatikát tanulok jelenleg. az rp világba már több éve benne vagyok azon belül is itt az mta-n az esetek 95%ban itt voltam. szertek jatszani és csapatban lenni Válasz8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság megbizható vagyok,segitő kész,felelőség teljes rossz: makacs,türelmetlen néha,önkritikus VálaszÁltalános adatok
1. Teljes neve:James Noah Válasz2. Születési helye, ideje:2000.01.19 Magyaroszág,Ózd Válasz3. Legmagasabb iskolai végzettsége4. Büntetett előéletű? sajnos igen de azóta meg váltzozott az életem nem keresem a bajt Válasz5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Aktivan részt veszek a munkába be illeszkedve a csapatban,minél feljebb jutni a rang létrán és segiteni a várost Válasz6. Szolgált már fegyveres szervnél?igen szolgáltam Válasz7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést?megállitanam meg várom mig le állitja a motort ki szállok oda megyek be mutatkozom majd el kérem az iratokat ellenőrzőm és az autót is majd ha minden rendben tovább engedem. Válasz8. Mi maga a rendőrség? rendőrség egy állami szerv aminek a szerepe a biztonság és rend fentartása Válasz9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?a közvetlen a mindennapi munkád ellenrőzi a feljebb való ő meg a közvetlen fölött van mindig.Válasz
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal?a szabály sértés súlya alapjan döntök Válasz11. Meséljen magáról pár mondatban. James Noah vagyok 25 éves és nagyjábol 1,5-2 éve vagyok a városban a barátaimmal sajnos a testvéremnek el kellet hagyni a várost igy a család részéről magamba maradtam. Dolgozam már taxis ként is illetve saját bizniszekkel foglalkozom (autó kereskedés) viszont most már szeretnék egy stabil munkahelyet jó csapattal és segiteni a várost! Válasz1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? fedezékbe vonulok,radion segitséget kérek életveszély esetén tüzet nyitok Válasz2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? biztositom a helyszint le foglalom az anyagokat le tartoztattom majd be viszem labor vizsgálatra az anyagot a személyt meg ki hallgatóm Válasz