James Noah Jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

ruszokornel

Újonc
2025. 06. 08.
10
1
LS karakter
James Noah
LV Karakter
James Noah
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved:ruszokornel Válasz​
2. Hogyan szólíthatunk? Kornél [ /COLOR] Válasz

3. Hány éves vagy? 17 Válasz​
4. Játtszott perceid száma? 14 399 Válasz​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen voltam többször is Válasz​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? https://ibb.co/Z16qbVmb ((UCP KÉP)) Válasz​
7. Mesélj magadról pár mondatban. Ruszó Kornél vagyok 17 éves informatikát tanulok jelenleg. az rp világba már több éve benne vagyok azon belül is itt az mta-n az esetek 95%ban itt voltam. szertek jatszani és csapatban lenni Válasz​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság megbizható vagyok,segitő kész,felelőség teljes rossz: makacs,türelmetlen néha,önkritikus Válasz​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve:James Noah Válasz​
2. Születési helye, ideje:2000.01.19 Magyaroszág,Ózd Válasz​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége:Diploma Válasz​
4. Büntetett előéletű? sajnos igen de azóta meg váltzozott az életem nem keresem a bajt Válasz​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Aktivan részt veszek a munkába be illeszkedve a csapatban,minél feljebb jutni a rang létrán és segiteni a várost Válasz​
6. Szolgált már fegyveres szervnél?igen szolgáltam Válasz​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést?megállitanam meg várom mig le állitja a motort ki szállok oda megyek be mutatkozom majd el kérem az iratokat ellenőrzőm és az autót is majd ha minden rendben tovább engedem. Válasz​
8. Mi maga a rendőrség? rendőrség egy állami szerv aminek a szerepe a biztonság és rend fentartása Válasz​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?a közvetlen a mindennapi munkád ellenrőzi a feljebb való ő meg a közvetlen fölött van mindig.
Válasz​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal?a szabály sértés súlya alapjan döntök Válasz​
11. Meséljen magáról pár mondatban. James Noah vagyok 25 éves és nagyjábol 1,5-2 éve vagyok a városban a barátaimmal sajnos a testvéremnek el kellet hagyni a várost igy a család részéről magamba maradtam. Dolgozam már taxis ként is illetve saját bizniszekkel foglalkozom (autó kereskedés) viszont most már szeretnék egy stabil munkahelyet jó csapattal és segiteni a várost! Válasz​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? fedezékbe vonulok,radion segitséget kérek életveszély esetén tüzet nyitok Válasz​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? biztositom a helyszint le foglalom az anyagokat le tartoztattom majd be viszem labor vizsgálatra az anyagot a személyt meg ki hallgatóm Válasz​

Szia, töltsd ki a mintát megfelelően, z/h

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.