- 2025. 05. 19.
- 101
- 49
- LS karakter
- Felicia Davila
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: D4NG3R2. Hogyan szólíthatunk? James3. Hány éves vagy? 184. Játtszott perceid száma? 1225. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen7. Mesélj magadról pár mondatban. 18 éves tanyasi gyerek vagyok aki szerezi az autókat és jelenleg informatika szakmát tanulok technikumban és idén érettségizem. Sok MTA szerveren megfordultam, voltam frakciókan, vezettem frakciót, voltam admin és szerverem is volt már. Ha nincs mivel elüssem az időt akkor leülök a gép elé játszani és élvezem a perceket8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitív: türelmes, jól gondolkodó, tapasztalt. | Negatív: Időm beosztatlan, forgalmas élet, néha többet beszélek a kelleténélÁltalános adatok
1. Teljes neve: James Canton2. Születési helye, ideje: Los Santos Hospital, 1997.11.233. Legmagasabb iskolai végzettsége: Technikum4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Zászlós rendfokozatban és 1-2 alosztály társaságában6. Szolgált már fegyveres szervnél? Igen7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Megállítás, megállításról tájékoztatás, iratok elkérése és azok lekérdezése, csomagtartót megnézni EÜ megléte miatt, büntetés kiosztása ha szükséges, továbbengedés8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség a közbiztonság védelmezője,9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebb való lehet a Vezérezredes is kisebb rendfokozatú rendőrnél
A közvetlen felettes a pl. zászlósnak a törzszászlós
A közvetlen felettes a pl. zászlósnak a törzszászlós
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Priuszok száma, eltelt idő, szabályszegés nagysága11. Meséljen magáról pár mondatban. Itt születtem Los Santosban, de születésem után San Fierroban éltem és ott nevelkedtem, majd átköltöztem ifjú koromban Los Santosba és azóta itt élem az életem, próbálok egy jó megélhetést találni hogy eltartsam feleségem és a gyermekünkett aki most 2 éves.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Azonnali tűzparancs kiadása, távolságot tartok az üldözöttől a társaim és saját magam védelme érdekében2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ha nem is tudja mik azok, elő kell állítani és a mennyiségtől, és attól függően hogy melyik droghoz való elemeket találtunk a büntetést kiróni