Jamal Biggie DGH jelentkezési lapja

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

csakakrekk

Újonc
2025. 07. 14.
24
10
HU
LS karakter
Leonid Sokolnikov
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
> Kázmér vagyok, 17 éves.
Account ID-d?
> 8839
Hány játszott perccel rendelkezel?
> 16567 perc
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> , Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
> Kázmér vagyok, 17 éves. Szeretek focizni és kosarazni voltam pár bajnokságon már. Szeretek szabadidőmben MTA-zni, más-más FPS és kb bármilyen játékkal játszani. Szeretek még zongorázni. Hobbim a biciklizés. Gépész forgácsolónak tanulok, hamarosan le teszem a szakmát belőle.
Mi egy adminsegéd feladata?
> Megválaszolni a játékosok kérdéseire a választ, segíteni rajtuk minden erőddel.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
> Kedves, gyors, megértő.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
> Ki szeretném próbálni magam ezen a szinten is, megszeretném tudni milyen nagyobb szerókon is a AS élet.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
> Voltam más szervereken már adminsegéd így gyorsan tanulok (már ha kell még valamit) ki tudom gyorsabban fejteni a játékosok kérdéseire a választ mint pl egy újonc as.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
> Naponta ha nem esik közbe semmi 3-4 óra hétvégente 5-6 óra vagy akár annál több is (hacsak nem esik közbe semmi szintén).
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
> Munkák mint például: Bányászat Furgonozás,Buszozás. AK(autóker, itt tud majd könnyedén kocsihoz jutni és el jutni helyekre. Pláza/városháza plázába megtalál minden fontos dolgot ami kellhet neki mint kezdő játékosnak, városházán ki tudja váltani okmány iratait.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
> Gyors vagyok, kedves és megértő vagyok. nincs. (személy szerint)​

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.