- 2025. 09. 12.
- 1
- 1
- LV Karakter
- Jakob Logan
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Márnak hivnak és 19 éves vagyok.
Account ID-d?
>7344
Hány játszott perccel rendelkezel?
>2461
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Sziasztok. Márk vagyok egy 19 éves srác. Jelenleg egy szervezetnél dolgozom és töltöm a mindenapjaimat. Szeretek szabad időmbe játszani és egy kicsit ki kapcsolódni, hátra hagyni a nagy világot. Nem olyan régen el kezdtem boxolni és jelenleg az a terv, hogy jövőre egy versenyen részt tudjak venni. Nagy motor és F1 rajongó is vagyok, igy nyilván nézem is a futamokat. Nagy célom az életben,hogy egy remek válallkozó legyen belőlem.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Segiteni az adminoknak, hogy jobban tudják vinni az ügyeket és igy a kérdésekre választ tud adni egy adminsegéd. Játékosok figyelemmel tartása és teljes körü Segitése.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Aki alázatosan végzi a munkáját, egy pozitiv ember és bármely gondban, kérdésben határozottan gyorsan válaszól legyen ez hobbi munkával vagy szerverszabályzattal való kérdés.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Szeretném ki probálni benne magamat és egy kicsit jobban bele látni milyen is egy admin minden napja. Érdekel ez a téma elég régóta, gondoltam mostmár el határozom magam, és kicsit bizonyitani is szeretnék magamnak,hogy jó döntést hoztam.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Szerintem egy elég pozitiv ember vagyok, szeretek tanulni és szivesen el fogadom a tanácsokat és a lebaszásokat is ha meg van rá az indok. Figyelmesen követném végig a szervert és nagy szeretettel segitenék én isa játékosok minden napjain.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>napi 2-3 óra.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Autókereskedés: Itt tud a játékos pénzének megfelelő autót venni, ezzel segitve az á pontból való mozgását b pontba, illetve egy pár munkához elég jól jön pár autó, Pl Bányászmunka ahol a felszerelést ell kell szállitanod.
Nagyker futár: Kezdú játékosnak ez egyik legjobb legpörgősebb és legjobban kereső munkája.
Városháza: Itt tudja az iratait kiváltani, ha éppen van valami ingatlanja itt tudja bejelenteni és hosszabitani.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Egy türelmes ember vagyo , elég higadt és tanulékony. Ami azért nem extra jó tulajdonságom az hogy néha rá parázok dolgokra nem 100%-os a fokusz és vannak ilyenkor hibáim.
.png)