- 2025. 12. 22.
- 25
- 26
- LS karakter
- Jake Morrison
Jelentkezési Formanyomtatvány - Személyszállítás
Out of Character Részleg
Hogy szólíthatunk?
>> Bátran szólíthatok Kristófnak.
Hány éves vagy?
>> Jelenleg a 17. életévemet töltöm.
Account ID-d?
>> 9974.
Csatolj egy fotót az UCP Jailek/Banok/Kirúgások részről. A kép tartalmazza a játszott perceid és IC neved is.
>> Csatolom.
Mennyi időt tudsz a frakcióra fordítani naponta?
>> Napi 2-3 órát, de ez hétvégente és szünetekben változhat.
Voltál már frakcióban? Ha igen, meddig és miért léptél ki?
>> Igen voltam már frakcióban kb. 4 hónapig voltam OKF-ben és a kilépésem oka az-az, hogy meguntam.
Rendelkezel Discorddal és Mikrofonnal?
>> Igen rendelkezem.
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni? Mi motivált a jelentkezés megírásakor? (Min. 2 mondat)
>> Van tapasztalatom a személyszállításban. Szeretnék kipróbálni új dolgokat.
>> Bátran szólíthatok Kristófnak.
Hány éves vagy?
>> Jelenleg a 17. életévemet töltöm.
Account ID-d?
>> 9974.
Csatolj egy fotót az UCP Jailek/Banok/Kirúgások részről. A kép tartalmazza a játszott perceid és IC neved is.
>> Csatolom.
Mennyi időt tudsz a frakcióra fordítani naponta?
>> Napi 2-3 órát, de ez hétvégente és szünetekben változhat.
Voltál már frakcióban? Ha igen, meddig és miért léptél ki?
>> Igen voltam már frakcióban kb. 4 hónapig voltam OKF-ben és a kilépésem oka az-az, hogy meguntam.
Rendelkezel Discorddal és Mikrofonnal?
>> Igen rendelkezem.
Miért szeretnél hozzánk csatlakozni? Mi motivált a jelentkezés megírásakor? (Min. 2 mondat)
>> Van tapasztalatom a személyszállításban. Szeretnék kipróbálni új dolgokat.
In Character Részleg
Teljes Neve:
>> Jake Morrison.
Születési helye, ideje?
>> 08/28/1992, Los Santos, 3671 Hillcrest Ridge Road.
Rendelkezik B kategóriás vezetői engedéllyel?
>> Igen rendelkezem.
Dolgozott már hasonló munkakörben? Ha igen, fejtse ki!
>> Igen dolgoztam, volt a NAV-nál bejelentett magánvállalkozás
Miért jelentkezett a DCKK szervezetéhez?
>> Azért nyújtottam be jelentkezésem a DCKK szervezetéhez, mert gyerekkorom óta lenyűgöz a városi közlekedés működése és mindig is érdekelt, hogyan lehet egy ekkora rendszert hatékonyan irányítani. Figyelem a menetrendeket, a járatok összehangolását és érdekel a forgalomszervezés gyakorlati része. Úgy érzem, hogy a DCKK az a hely, ahol tanulhatok a szakmáról és valódi tapasztalatot szerezhetek, nem csak elméletben. Precíz vagyok, szeretek csapatban dolgozni és nem okoz gondot a korai kezdés vagy a változó műszak. Szabadidőmben sokat bringázok, így a város úthálózatát is jól ismerem. Úgy gondolom, hogy a megbízhatóság és a kitartás fontos ebben a munkában és Én ezeket tudom nyújtani. Szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy a város közlekedése zökkenőmentesen működjön.
Csatolja motivációs levelét, és/vagy önéletrajzát! (Min. 8 mondat.)
>> Csatolom motivációs levelemet és önéletrajzomat, ahogy kérték. Jake Morrison vagyok, 1992-ben születtem és mindig is érdekelt a közlekedés világa. Kiskorom óta vonatokkal és buszokkal járok, figyelem a menetrendeket és érdekel, hogyan is működik egy egész város közlekedési rendszere. Szeretek csapatban dolgozni, pontos vagyok és nem ijedek meg a korai műszaktól sem. Szabadidőmben bringázok, és sokat segítek a családban a logisztikában, például bevásárlás szervezésében. Gyorsan tanulok, jó a térérzékem, és könnyen kiigazodom térképeken. Úgy gondolom, hogy a gyakorlati tapasztalat sokat számít, ezért szeretnék Önöknél tapasztalatot szerezni. Remélem, lehetőséget kapok arra, hogy megmutassam, megbízható és lelkes vagyok.
>> Jake Morrison.
Születési helye, ideje?
>> 08/28/1992, Los Santos, 3671 Hillcrest Ridge Road.
Rendelkezik B kategóriás vezetői engedéllyel?
>> Igen rendelkezem.
Dolgozott már hasonló munkakörben? Ha igen, fejtse ki!
>> Igen dolgoztam, volt a NAV-nál bejelentett magánvállalkozás
Miért jelentkezett a DCKK szervezetéhez?
>> Azért nyújtottam be jelentkezésem a DCKK szervezetéhez, mert gyerekkorom óta lenyűgöz a városi közlekedés működése és mindig is érdekelt, hogyan lehet egy ekkora rendszert hatékonyan irányítani. Figyelem a menetrendeket, a járatok összehangolását és érdekel a forgalomszervezés gyakorlati része. Úgy érzem, hogy a DCKK az a hely, ahol tanulhatok a szakmáról és valódi tapasztalatot szerezhetek, nem csak elméletben. Precíz vagyok, szeretek csapatban dolgozni és nem okoz gondot a korai kezdés vagy a változó műszak. Szabadidőmben sokat bringázok, így a város úthálózatát is jól ismerem. Úgy gondolom, hogy a megbízhatóság és a kitartás fontos ebben a munkában és Én ezeket tudom nyújtani. Szeretnék hozzájárulni ahhoz, hogy a város közlekedése zökkenőmentesen működjön.
Csatolja motivációs levelét, és/vagy önéletrajzát! (Min. 8 mondat.)
>> Csatolom motivációs levelemet és önéletrajzomat, ahogy kérték. Jake Morrison vagyok, 1992-ben születtem és mindig is érdekelt a közlekedés világa. Kiskorom óta vonatokkal és buszokkal járok, figyelem a menetrendeket és érdekel, hogyan is működik egy egész város közlekedési rendszere. Szeretek csapatban dolgozni, pontos vagyok és nem ijedek meg a korai műszaktól sem. Szabadidőmben bringázok, és sokat segítek a családban a logisztikában, például bevásárlás szervezésében. Gyorsan tanulok, jó a térérzékem, és könnyen kiigazodom térképeken. Úgy gondolom, hogy a gyakorlati tapasztalat sokat számít, ezért szeretnék Önöknél tapasztalatot szerezni. Remélem, lehetőséget kapok arra, hogy megmutassam, megbízható és lelkes vagyok.
Jake Morrison
Utoljára szerkesztve: