- 2025. 04. 04.
- 8
- 13
- LS karakter
- Jael Itzel
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Benett a becses nevem és 16. életévemet töltöm.
Account ID-d?
>4851
Hány játszott perccel rendelkezel?
>16770
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Amint említettem Taynak hívnak, lassan közeledek a 17. életévemhez ezáltal egy évvel közelebb az érettségihez. Fontos számomra, hogy fejlődjek és kipróbáljam magam új dolgokban. Szeretek csapatban dolgozni, de önállóan is igyekszem mindig a legjobbat kihozni magamból. Nyitott vagyok az új tapasztalatokra, és szívesen tanulok másoktól. Szabadidőmben általában a barátaimmal vagyok, zenét hallgatok, vagy csak lazítok egy kicsit.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Véleményem szerint egy adminsegéd feladata eléggé összetett, de főként a feladatköre a kérdező játékosok kérdései megválaszolása megfelelő stílusban. Emelett részt vehet abban, hogy az új vagy kevésbé tapasztalt játékosokat segítse, hogy jobban beilleszkedjenek és betartsák a szabályokat. Kisebb feladatokat elháríz adminokról, így ők fókuszálhatnak a fontosabb ügyekre.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Ismeri a szerver szabályzatát, frakciószabályokat, RP-szabályokat és a feledatkört. Esetlegesen Adminsegéd feladattól eltérő kérdést tesznek fel is higgadtan, udvariasan válaszol. Tudja, hogy minden intézkedés felelősséggel jár, és következménye van.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Adminsegéd jelentkezésem indoka lényegében az, hogy az utóbbi időben sok szabadidőmet szentelem a szerverre és úgy érzem, hogy készen állok arra hogy itt is megpróbáltassam magam Adminsegédként. Adminsegéd és adminisztrátor múltam dús ezzel erősíteném pontosságom-e szerveren is.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Úgy gondolom, hogy alkalmas lennék az adminsegédek csapatába, mert felelősségteljesen és nyugodtan tudok kezelni helyzeteket. Fontos számomra a közösség és a fair játék, ezért mindig igyekszem segíteni másoknak, akár szabálymagyarázatban, akár RP szituációk tisztázásában. Ismerem a szerver szabályait és rendszereit, de ha valamiben nem vagyok biztos, nem félek kérdezni a tapasztaltabb adminoktól. Türelmes és segítőkész embernek tartom magam, és úgy gondolom, ez az egyik legfontosabb tulajdonság egy körben.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Akár napi 300 percet is/nap.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Városháza
A városháza a város egyik legfontosabb intézménye, ahol a szerepjátékod alapjait tudod megerősíteni. Itt tudod kiváltani az okmányaidat, mint például a személyi igazolványt, a jogosítványt, a vállalkozói engedélyt vagy egyéb szükséges iratokat, amelyekre a mindennapi szerepjátékod során szükséged lehet.
Pláza
A pláza a város egyik legforgalmasabb és legélettelibb helye, ahol szinte mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. Itt tudod megvásárolni a munkádhoz szükséges eszközöket, ruházatot vagy egyéb kiegészítőket, de ha éppen egy event zajlik, akkor az Event Shop is itt található. Az Event Shopban a megszerzett medáljaidat értékes nyereményekre válthatod, mint például járműre, különleges tárgyakra.
Autósiskola
Az autósiskola az a hely, ahol minden új játékos megteheti az első lépést a járművezetés felé. Itt tudod megszerezni a jogosítványodat, ami nélkül nem vezethetsz legálisan a városban. Az autósiskolában lehetőséged van elméleti és gyakorlati vizsgát tenni.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív:
1. Türelmes
2. Felelősségteljes
3. Kommunikatív
Negatív:
1. Kritikus
2. Túlzottan gondolkodó
3. Nehezen nemet mondó
Utoljára szerkesztve:
.png)
.png)