Jael Itzel - Enrico

• Thread starter Thread starter tay
  • Start date Start date
  • Válaszok 4
  • Látta 144
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

tay

Újonc
2025. 04. 04.
8
13
LS karakter
Jael Itzel
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Jael Itzel
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Enrico
Panasz oka, leírása, kifejtése:
PD Hergelés
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Lényegében az adminügy 1/10 része arról szólt, hogy a rólam készített "szabálytalan" videót elküldjék, ezt azzal igazolva, hogy nem tudják kitakarni az MDCt. Véleményem szerint, ha én kettőt körözök és elmegyek,( majd utána körülbelül 20 percig nem voltam rendvédelmi szerv közelében.) Amint a videón is látszik: nem szálltam ki, nem lőttem és a rendvédelmisekkel egy szót sem váltottam. Szerintem ez elég kevés indok arra, hogy szankcióban részesüljek.

Sziasztok!

Videón látszik hogy oda mentél a rendvédelem elé, rád fogták a fegyvert elmentél rá pár másodperc múlva ismét vissza mentél pedig tudtad, láttad hogy rád volt tartva a fegyver.
Illetve a videót elején azért nem mutattam meg mivel az MDC látszott utána megkértem az illetőt hogy takarja ki a chat-et kitakarta és láttad is a videót.
Nem kell ahhoz beszólnod vagy lőnöd hogy PD Hergelés legyen, mivel valószínű tudtad hogy köröznek mert már a rendvédelmis is mondta hogy elötte is üldözve voltál így tudtad hogy rád fogják tartani a fegyvert és rád fognak figyelni ezért is mentél oda többször is.
Még annyit hozzá tennék hogy a mellényért és a nagykaliberért nem kaptál semmit.

Várom a bíráló Admin válaszát!

Mikor került ki rám pontosan a körözés ha szabad kérdeznem?

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.