Jade Derard D.G.H Jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

escobar003

Újonc
2025. 05. 29.
1
0
LS karakter
Jade Derard
LV Karakter
Nincs
dawndgh.png

Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
>Ákos, 19
Account ID-d?
>8351
Hány játszott perccel rendelkezel?
>A lap megírásakor 1693 perccel rendelkezem.
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
> Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
>Jófej, segítőkész srác vagyok, ezt azok is megerősíthetik, akik már ismernek. Jó és gyors döntéshozatali képességgel rendelkezem, könnyen alkalmazkodom, és bármilyen helyzethez vagy programhoz képes vagyok igazodni. Fontos számomra a fair play és a közösség tisztelete, éppen ezért hamar észreveszem, ha valaki szabályt szeg vagy hazudik. Szeretek emberekkel foglalkozni, és nem okoz gondot a konfliktuskezelés sem. Azért szeretnék admin lenni, mert szívesen segítenék a szerver fejlődésében, és egy korrekt, aktív közösség kialakításában.
Mi egy adminsegéd feladata?
>Szerintem egy adminsegéd feladata az, hogy segítse az admincsapat munkáját, és támogassa a játékosokat, ha kérdésük van vagy elakadnak. Fontos, hogy jól ismerje a szabályokat, és tudjon segíteni azok megértésében. Emellett figyelnie kell az RP helyzeteket, jeleznie a szabálysértéseket az adminok felé, és ha hibát vagy bugot lát, azt is továbbadja. Az is sokat számít, ha a játékosok visszajelzéseit összegyűjti, és eljuttatja a megfelelő helyre. Összességében tehát egy adminsegéd összekötő kapocs a játékosok és az adminok között.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
>Szerintem egy jó adminsegéd megbízható, türelmes és nyitott a játékosok felé. Fontos, hogy jól ismerje a szerver szabályait, és ezeket érthetően el is tudja magyarázni másoknak. Tudnia kell higgadtan kezelni a konfliktusokat, és nem szabad részrehajlónak lennie.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
>Azért szeretnék DGH tag lenni, mert szeretem ezt a szervert és szívesen hozzájárulnék a fejlődéséhez. Úgy érzem, hogy tudnék segíteni a játékosoknak, és közben támogatni az admincsapatot is. Jó érzés lenne egy olyan közösség aktív tagjának lenni, ahol számít a véleményem és hasznos lehetek. Motivált vagyok, és szeretnék egy megbízható, aktív tagja lenni a DGH csapatnak.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
>Rendszeresen aktív vagyok a szerveren, és fontos számomra, hogy mindenki élvezze a játékot, szabályosan és tisztelettel. Emellett nyitott vagyok a tanulásra, könnyen alkalmazkodom, és szívesen vállalok pluszfeladatokat is, ha azzal segíthetem a csapatot. Szerintem jól kiegészíteném a jelenlegi adminsegéd csapatot, és hasznos tagja lennék a közösségnek.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
>Hetente több alkalommal is aktív vagyok a szerveren, így naponta átlagosan 2–4 órát biztosan tudnék az adminsegédi feladatokra fordítani. Vannak napok, amikor többet is, főleg délután és este vagyok elérhető.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
>Egy kezdő játékosnak elsőként a városházát mutatnám meg, mivel ott tudja elintézni az iratait. Második helyszínként a horgászatot ajánlanám, mert az egy könnyen megtanulható és stabil pénzkereseti lehetőség. Harmadikként a plázát mutatnám meg neki, ahol rengeteg hasznos dolgot tud vásárolni, például telefont vagy éppen ruhát, amivel jobban bele tud helyezkedni a szerepébe.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
>Pozitív tulajdonságaim közé tartozik, hogy türelmes vagyok, jól kezelem a stresszes helyzeteket, és könnyen megtalálom a hangot másokkal. A negatív tulajdonságaim közül az egyik, hogy néha túl sokat vállalok magamra, mert szeretném, ha minden jól menne. Illetve néha nehezen viselem, ha valaki tiszteletlenül viselkedik.​

Szia, lapodat átolvasva arra a döntésre jutottunk, hogy elutasításra kerül, a további dolgokkal keress fel privát üzenet formájába!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.