- 2025. 11. 30.
- 6
- 0
- LS karakter
- Jacob Brusilow
OOC Információk
Csapatszellemű – jól tudok együttműködni a kollégákkal.
Határozott – képes vagyok gyorsan és céltudatosan dönteni a váratlan helyzetekben.
Negatív tulajdonságok:
Türelmetlen – néha túl gyorsan szeretném megoldani a dolgokat.
Önkritikus – hajlamos vagyok túl sokat gondolkodni a hibáimon.
Tapasztalatlan – új vagyok a rendőri munkában, ezért még tanulnom kell.
Személyes információk
Fiatalon érdeklődtem a közösségünkért végzett munka iránt, és mindig is vonzott a rendőri hivatás. A középiskolában önkénteskedtem helyi közbiztonsági programokban, és megtanultam együttműködni másokkal, gyorsan reagálni a váratlan helyzetekre, és a felelősséget komolyan venni.
A civil életben is mindig szabálykövető voltam, de szerettem a kihívásokat: részt vettem sportban, ami fejlesztette a kitartásomat és a koncentrációmat. Ezek a tapasztalatok készítettek fel arra, hogy most a rendőrségnél dolgozzak, és a város biztonságáért tegyek, segítsek az embereknek, és felelősségteljesen képviseljem a törvényt.
Célom, hogy először tapasztalatot szerezzek a járőri munkában, majd hosszú távon olyan rendőr váljak, akire a kollégák és az állampolgárok egyaránt számíthatnak.Szituációs kérdések
Kedvelés
Reactions:
ocsko
1. Discord neved: ricsy02. Hogyan szólíthatunk? Ricsi3. Hány éves vagy? 194. Játtszott perceid száma? 7 708 perc5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? igen6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Ricsinek hívnak, 19 éves vagyok, Szabolcs megyében élek egy kisebb faluban, jelenleg traktoroskén dolgozom egy gyümölcsösben, szabad időmben a szerveren vagyok fenn ha nem akkor haverokkal vagyok.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Csapatszellemű – jól tudok együttműködni a kollégákkal.
Határozott – képes vagyok gyorsan és céltudatosan dönteni a váratlan helyzetekben.
Negatív tulajdonságok:
Türelmetlen – néha túl gyorsan szeretném megoldani a dolgokat.
Önkritikus – hajlamos vagyok túl sokat gondolkodni a hibáimon.
Tapasztalatlan – új vagyok a rendőri munkában, ezért még tanulnom kell.
Általános adatok
1. Teljes neve: Jacob Brusilow.2. Születési helye, ideje: Los Santos 1997.03.053. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem.4. Büntetett előéletű? Nem.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Két hónap múlva egy megbízható, tapasztalatot szerzett járőrként képzelem el magam, aki ismeri a szabályokat, önállóan is magabiztosan intézkedik, és hatékonyan együtt tud működni a kollégáival.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem, eddig nem szolgáltam fegyveres szervnél, viszont motivált vagyok a tanulásra, fegyelmezettnek tartom magam, és komolyan veszem a rám bízott feladatokat.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? A közúti ellenőrzést biztonságos megállítással kezdeném, majd udvariasan bemutatkoznék és tájékoztatnám a jármű vezetőjét az ellenőrzés okáról. Elkérném a szükséges iratokat, ellenőrizném az adatokat, és a szabályok betartásával, nyugodt hangnemben intézkednék. Az ellenőrzés végén tájékoztatnám a sofőrt az eredményről, majd biztonságosan elengedném.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség a város rendjének és biztonságának őre. Feladata, hogy megvédje az állampolgárokat, fenntartsa a közrendet, és határozott, de korrekt fellépéssel biztosítsa a törvények betartását a mindennapokban.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az, aki közvetlenül irányítja a mindennapi munkámat, ad utasításokat, és akitől azonnal kérek segítséget, ha szükség van rá.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Amikor közúti bírságot írok ki, mindig a szabálysértés súlyát és körülményeit veszem figyelembe. Fontos számomra, hogy az intézkedés arányos legyen, ugyanakkor a visszaesők esetén szigorúbban járok el, hogy figyelmeztessem őket a szabályok komolyságára. Ha az intézkedés alá vont személynek már van priusza, azt is mérlegelem, de mindig a törvények és a belső szabályzat szerint cselekszem, és igyekszem korrekt, de határozott fellépéssel biztosítani a közlekedésbiztonságot.11. Meséljen magáról pár mondatban. A nevem Jacob Brusilow, 1997.03.05, Los Santos egyik kisebb negyedében születtem, ahol már gyerekként megtanultam értékelni a rendet és a felelősséget. Családom mindig igyekezett tisztességesen élni, és a szüleimtől megtanultam, hogy a tisztesség és a kitartás minden helyzetben fontos.Fiatalon érdeklődtem a közösségünkért végzett munka iránt, és mindig is vonzott a rendőri hivatás. A középiskolában önkénteskedtem helyi közbiztonsági programokban, és megtanultam együttműködni másokkal, gyorsan reagálni a váratlan helyzetekre, és a felelősséget komolyan venni.
A civil életben is mindig szabálykövető voltam, de szerettem a kihívásokat: részt vettem sportban, ami fejlesztette a kitartásomat és a koncentrációmat. Ezek a tapasztalatok készítettek fel arra, hogy most a rendőrségnél dolgozzak, és a város biztonságáért tegyek, segítsek az embereknek, és felelősségteljesen képviseljem a törvényt.
Célom, hogy először tapasztalatot szerezzek a járőri munkában, majd hosszú távon olyan rendőr váljak, akire a kollégák és az állampolgárok egyaránt számíthatnak.
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Ha üldözés közben az üldözött járműből tüzet nyitnak rám vagy a járőrtársaimra, elsődleges célom a saját és a civil biztonság megőrzése. Azonnal fedezékbe vonulok, szükség esetén rádión jelzem a helyzetet a kollégáknak, és a szabályzatnak megfelelően reagálok. Az intézkedést mindig a törvények és az RP szabályok keretein belül végzem, kerülném a szükségtelen kockázatot, miközben próbálom megállítani a veszélyes sofőrt.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Ilyen esetben biztosítom a helyszínt, majd az előírások szerint lefoglalom a csomagtérben talált tárgyakat. Az érintett személyt tájékoztatom a helyzetről és a jogairól, majd értesítem a feletteseimet, illetve szükség esetén további egységeket hívok. Függetlenül attól, hogy az illető mit állít, az ügyet a szabályzat és a törvények alapján kezelem, és a bizonyítékok további vizsgálata után kerül sor a megfelelő intézkedésre.Reactions:
ocsko