Jackson Schnatter jelentkezése a honvédségbe

• Thread starter Thread starter endre
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 77
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

endre

Újonc
2025. 07. 05.
26
5
LS karakter
Jackson Schnatter
LV Karakter
nincs
Magyar-Honv-ds-g-Logo.png

DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
fejl-c2.png

I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
fejl-c2.png

Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Endrének hivnak és Endrének is szólithattok
Hány éves vagy?
15
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
2025. 01. 01 óta játszok itt

Hány játszott perccel rendelkezel?
26 392 játszott percel rendeklezem
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
1-3
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Endrének hivnak 15 éves vagyok. Székelyföldről szármzom. Szeretek játszani, sportoln . Már régóta RP-zek, mta n nem olyan régen kezdtem RP-zni de FiveM en kb 3 évig RP ztem. Mindig is szerettem a rendvédelmet.
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Azért szeretnél a honvédséghez csatlakozni mert egy jó csapat része szeretnék lenni , és vissza szeretnék menni rendvédelembe.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Voltam már a NAV ban főhadnagyi szerepet töltöttem e
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Voltam NAV ban kb 5 hónapot , azért léptem ki mert illegálba szerettem volan menni. Bratvában 1-2 hónapot, azért léptem ki mert rendvédelembe szeretnék menni.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
fejl-c2.png

II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.

fejl-c2.png

Teljes név: Jackson Schantter
Születési hely, idő: Születéi hely: Berlin , dátum:2001.09.10
Anyja neve: Lyla Schnatter
Bejelentett lakcím: nincs
Állampolgársága: Magyar, Német
Személyigazolvány száma: 316861TV
Neme: Férfi
Családi állapota: Egyedülálló
Testmagassága: 186 cm
Testsúlya: 79 kg
Telefonszáma: +38-76-903-9965

fejl-c2.png

III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.

fejl-c2.png

Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: Los Santos Catholic secondary school 2018.06.20

Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Los Santos Catholic secondary school
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): N/A
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: N/A
Nyelvismeret (ha van): Angol,Német
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: N/A
Korábbi munkahelyek: Nemzeti Adó és Vámhivatal

Munkaviszony fennállásának ideje: 2025.07.3 - 2025.12.04
Távozásának oka: felmondás
fejl-c2.png

IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.

fejl-c2.png

Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
N/A
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
N/A
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? igen
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: N/A
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
N/A
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
N/A
fejl-c2.png

Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: ÉÉÉÉ.HH.NN.
Aláírás:
Jackson Schantter

Dawn City Honvédség

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELUTASÍTVA!

Tisztelt Jackson Schantter!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

A dokumentumot az elbírálással megbízott Kiképzési Osztály felügyeleti állományának tagja kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött.
Őszinte sajnálatunkat fejezzük ki, kérvénye elutasításra került.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit az elbírálással a Kiképzési Osztály felé címezve várjuk.
((Megjegyzés: Ha ügyelsz a helyesírásra, és úgy írod újra, megint megfontoljuk. ))

Tisztelettel,

Xander Waylon r. Dandártábornok
Központi Kiképzési Osztály
Magyar Honvédség

Dawn City Honvédség

STÁTUSZ — JELENTKEZÉS ELUTASÍTVA!

Tisztelt Jackson Schantter!

Ezúton értesítjük, hogy jelentkezését átvettük, státuszát frissítettük. A következő paragrafusban a judícium minőségéről olvashat.

A dokumentumot az elbírálással megbízott Kiképzési Osztály felügyeleti állományának tagja kiértékelte, válaszainak hitelességéről meggyőződött.
Őszinte sajnálatunkat fejezzük ki, kérvénye elutasításra került.

Esetlegesen felmerülő kérdéseit az elbírálással a Kiképzési Osztály felé címezve várjuk.
((Megjegyzés: Ha ügyelsz a helyesírásra, és úgy írod újra, megint megfontoljuk. ))

Tisztelettel,

Xander Waylon r. Dandártábornok
Központi Kiképzési Osztály
Magyar Honvédség
amugy fekete listán vagyok vagy mi hogy mindenhonnan el utasitanak magyarázat nélkül

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.