DAWN CITY HONVÉDSÉG - JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
Figyelem, az alábbi kérdésekre igyekezzen legjobb tudása szerint, értelmes, kerek, kifejtett mondatokban válaszolni! Kérjük, mindenhova valós adatokat adjon meg!
I. OOC Információk
Az első részben Rólad mint játékosról szeretnénk pár alapvető információt megtudni.
Hogy hívnak? Hogyan szólíthatunk?
Endrének hívnak
Hány éves vagy?
15 éves vagyok.
Mióta játszol a DawnMTA LS szerverén?
2025. 01. 01. óta játszok a DawnMTA LS szerverén.
Hány játszott perccel rendelkezel?
26 483 játszott percel rendelkezem.
Naponta átlagosan hány órát tudnál aktívan eltölteni a szerveren?
Kb. 1-3 órát tudnék eltölteni a szerveren de ez sok mindentől változhat , hogy mennyi időt tudok el tölteni a szerveren naponta.
Mesélj magadról legalább öt mondatban!
Endrének hivnak 15 éves vagyok. Székelyföldről származom. Szeretek játszani, sportolni meg a haverjaimmal kint lenni. Már régóta RP-zek, MTA n nem olyan rég kezdtem RP-zni de FiveM en kb 3 évig RP ztem. Mindig is szerettem a rendvédelmet és már más RP szervereken is voltam rendőr.
Miért szeretnél a hozzánk csatlakozni?
Azért szeretnék a Honvédséghez csatlakozni mert egy rendvédelmi frakció tagja szeretnék ujra lenni és a honvédség jön be a legjobban.És egy jo közösség része szeretnék lenni.
Rendelkezel rendvédelmi múlttal? Ha igen, melyik rendvédelmi frakcióban voltál már? Milyen szerepet töltöttél be ott?
Igen rendelkezem rendvédelmi múlttal , a NAV ban voltam és Főhadnagyi szerepet töltöttem be.
Milyen frakcióban voltál korábban a szerveren? Mennyi időt töltöttél el ott? Miért léptél ki?
Voltam NAV ban kb. 5 hónapot , azért léptem ki mert illegál frakiba szerettem volan menni. A Bratvában kb .1-2 hónapot, azért léptem ki mert rendvédelembe szeretnék menni.
Voltál már korábban adminjailben? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Voltál már kitiltva? Ha igen, hányszor? Csatolj egy képet az UCP-dről!
Volt korábban névváltásod? Csatolj egy képet az UCP-dről!
II. IC Információk
Ebben a részben a jelentkező személyes információinak megadására van szükség.
Teljes név: Jackson Schnatter
Születési hely, idő: Születési hely: Berlin , dátum:2001.09.10
Anyja neve: Lyla Schnatter
Bejelentett lakcím: Nincs
Állampolgársága: Magyar, Német
Személyigazolvány száma: 316861TV
Neme: Férfi
Családi állapota: Egyedülálló
Testmagassága: 186 cm
Testsúlya: 79 kg
Telefonszáma: +38-76-903-9965
III. Képzettségek és korábbi munkahelyek
Ebben a részben a képzettségére, illetve korábbi munkahelyeiről informálhat. Ha valamelyik adat/állítás nem igaz Önre, "N/A" formátumba jelezze ezt.
Középfokú végzettség megszerzésének helye, ideje: Los Santos Catholic secondary school 2018.06.20
Intézmény neve, ahol középfokú tanulmányait megszerezte: Los Santos Catholic secondary school
Felsőfokú végzettség megnevezése (ha van): N/A
Intézmény neve, ahol felsőfokú tanulmányait megszerezte: N/A
Nyelvismeret (ha van): felsőfokú Angol,Német
Megszerzett szakmák, illetve egyéb képzettségek: N/A
Korábbi munkahelyek: Nemzeti Adó és Vámhivatal
Munkaviszony fennállásának ideje: 2025.07.03 - 2025.12.04
Távozásának oka: Felmondás.
IV. Előélet, illetve egyéb szerzett engedélyek
Az alábbi részben az előéletére, illetve a megszerzett engedélyek után érdeklődünk.
Volt már Ön ellen büntetőeljárás? Ha igen akkor sorolja fel!
Nem volt.
Volt már Ön bírósági idézésen, akár tanúként akár vádlottként? Ha igen akkor írja le pontosan ennek indokát!
Nem voltam.
Rendelkezik gépjárművezetői engedéllyel? Igen.
Ha további járművezetői engedély kategóriákkal rendelkezik, azokat sorolja fel: Nem rendelkezem további járművezetői engedély kategóriákkal .
Rendelkezik-e érvényes fegyverengedéllyel? Ha igen akkor írja le az ahhoz tartozó fegyverek sorozatszámát és típusát!
Nem rendelkezem.
Szolgált már korábban a Dawn City Honvédség állományában? Ha igen akkor írja le milyen beosztáson és rendfokozaton!
Nem szolgáltam
Kijelentem, hogy fenti jelentkezési lap az én szellemi termékem, továbbá a jelentkezés során az igazat, és csak is az igazat írtam. A jelentkezési lap megírása során külső segítséget, valamint mások jelentkezők lapját nem használtam fel.
Kelt: ÉÉÉÉ.HH.NN.
Aláírás: Jackson Schnatter
Aláírás: Jackson Schnatter