jackson graves

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Balazs_

Újonc
2026. 01. 29.
2
0
LS karakter
Jackson El Rubio
A város szélén nőttem fel, ahol az utcák tanítanak meg mindenre, amit az élet kérni fog tőled. Roma vagyok, és ezt nem suttogva mondom – büszkén vállalom. A véremben van az erő, a túlélés és az, hogy soha ne hajtsam le a fejem senki előtt.

Gyerekként hamar rájöttem, hogy itt nem az nyer, aki szabályosan játszik, hanem aki okosan. Nem volt, aki megvédjen, úgyhogy megtanultam egyedül boldogulni. És azóta sem félek egyedül lenni. Az egyedüllét nálam nem gyengeség – hanem hatalom.

Az utcák megtanítottak arra is, hogy néha át kell lépni a határokat. Nem remegek meg, ha kockázatot kell vállalni. Ha kell, elveszem, ami jár. Nem azért, mert nem tudnám másképp megszerezni – hanem mert nem várok senkire, hogy megadja.

A rendőrök? Ők is csak emberek egy jelvénnyel. A szemükbe nézek, és nem fogom vissza magam. Nem félek beszólni nekik, mert nem félek senkitől. Tiszteletet nem adnak ingyen – azt ki kell venni.

Keveset beszélek, de amikor megszólalok, mindenki figyel. Sokan lenéznek elsőre – és ez az, ami miatt mindig én jövök ki jobban. Nem látják előre, mire vagyok képes.

Nem tartozom senkihez. Nem függök senkitől. Egyedül járom az utamat ebben a városban, ahol vagy vadász vagy… vagy zsákmány.

És én már rég eldöntöttem, melyik vagyok.

szép estét, elévült, z/h!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.