Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: noel65122. Hogyan szólíthatunk? Noel3. Hány éves vagy? 184. Játtszott perceid száma? 31975. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem7. Mesélj magadról pár mondatban. Tóth Noel a nevem, 18 éves vagyok. Jelenleg egy rendvédelmi tagozatos középiskolába járok. Sportként a kézilabdát űzöm már 8 éve. Hobbiként kondizom és szabadidőmben általában játszom a gépnél.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitiv : barátságos, megértő, fegyelmezett. Negativ : halogatok dolgokat, elkések néha, kicsit haragtartóÁltalános adatok
1. Teljes neve: Jackson Feldmann2. Születési helye, ideje: 2000.05.28.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem4. Büntetett előéletű? Nem5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? 2 hónap múlva a zászlósok között képzelem el magamat, törzszászlósként.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félreállitom igazoltatás miatt. Bemutatkozom, elmondom a jelvényszámomat-rendfokozatom-nevem. Elkérem a személy iratait, alaposan átnézem. Ha gépjárművel van, szükség esetén leellenőrizem8. Mi maga a rendőrség? Egy rendvédelmi szerv melyet az alaptörvény szabályoz.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A feljebb való az egy rendfokozattal is nagyobb személy, a közvetlen felettes meg általában az aki mindenki főnöke, tehát nincs nála magasabb.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Priusz indokát nézve, és a szabálysértés indoka alapján.11. Meséljen magáról pár mondatban. Jackson Feldmann a nevem, 25 éves vagyok. Most végeztem a tiszti egyetemen. Az életem része volt a rendőrség hiszen édesapám rendvédelmi tag volt. Jelenleg munkát keresek, amellett pedig rendszeresen sportolok és egészségesen élem az életem.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Felmérem a helyzetet, átgondolom és átértékelem a lehetséges kockázatot. Ha úgy követeli a szituáció tüzet nyitunk.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? A rendőrségre beviszem a személyt és a talált bizonyitékokat, lefoglalom. Kihallgatom a személyt, hogy honnan szerezte, majd intézkedem.