Jackson Feldmann jelentkezése

• Thread starter Thread starter Noel1
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 55

Noel1

Újonc
2025. 08. 07.
1
0
LV Karakter
Jackson Feldmann
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány

OOC Információk
1. Discord neved: noel6512​
2. Hogyan szólíthatunk? Noel​
3. Hány éves vagy? 18​
4. Játtszott perceid száma? 3197​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Nem​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Tóth Noel a nevem, 18 éves vagyok. Jelenleg egy rendvédelmi tagozatos középiskolába járok. Sportként a kézilabdát űzöm már 8 éve. Hobbiként kondizom és szabadidőmben általában játszom a gépnél.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Pozitiv : barátságos, megértő, fegyelmezett. Negativ : halogatok dolgokat, elkések néha, kicsit haragtartó​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Jackson Feldmann​
2. Születési helye, ideje: 2000.05.28.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem​
4. Büntetett előéletű? Nem​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? 2 hónap múlva a zászlósok között képzelem el magamat, törzszászlósként.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Nem​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Félreállitom igazoltatás miatt. Bemutatkozom, elmondom a jelvényszámomat-rendfokozatom-nevem. Elkérem a személy iratait, alaposan átnézem. Ha gépjárművel van, szükség esetén leellenőrizem​
8. Mi maga a rendőrség? Egy rendvédelmi szerv melyet az alaptörvény szabályoz.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A feljebb való az egy rendfokozattal is nagyobb személy, a közvetlen felettes meg általában az aki mindenki főnöke, tehát nincs nála magasabb.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Priusz indokát nézve, és a szabálysértés indoka alapján.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Jackson Feldmann a nevem, 25 éves vagyok. Most végeztem a tiszti egyetemen. Az életem része volt a rendőrség hiszen édesapám rendvédelmi tag volt. Jelenleg munkát keresek, amellett pedig rendszeresen sportolok és egészségesen élem az életem.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Felmérem a helyzetet, átgondolom és átértékelem a lehetséges kockázatot. Ha úgy követeli a szituáció tüzet nyitunk.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? A rendőrségre beviszem a személyt és a talált bizonyitékokat, lefoglalom. Kihallgatom a személyt, hogy honnan szerezte, majd intézkedem.​
[/MEDIA]

Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését
ELFOGADTA
((Megjegyzés: fogsz kapni privát üzenetet ))
Tisztelettel:
[Amir Santos]r.[Alezredes]