- 2025. 12. 21.
- 2
- 2
- LS karakter
- Pawol Cyrin
- LV Karakter
- nincs lv
Panasztevő InGame neve:
► Asal Erdal ◄
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
► Jackson ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Cső, kilettem bannolva 1 hétre. mivel elvileg dmnek találta azt Jackson hogy, kilottek a leaderem. amiutan kilottek a leaderem aü lett, au vege. aunek nem voltam reszese, es kb volt egy feloras au amit nem ertek miert. kilett love a leaderem, vege lett aunek 15percre ra felszivtam magam droggal majd meglottem 2 illegalost, az 1 elovette ram a fegyvert es lott. akit kilottem annak semmi baja nem volt azzal hogy kilottem csak annak a pdsnek akit ki lottem majd szologat befele neekm a pds hogy kritikan aluli amit csinalok aun, meg stb. meg az hogy benne vagyok a liveba meg ilyenekrol hablatyolt nekem. szologat nekem hogy ideje van fejlodni en is fejlodtem 1 ev alatt, at mentem legalba stb. ilyeneket mondott aztan visszaszoltam a csavonak hogy azert mert nem tudtal normalisan tec9el futosgalni illegalba meg loveskeptelen es kilettem bannolva 1 hetre "dm es oc minosites" miatt ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► [2025-12-22 12:19:22] [Output] : *** Euseo Asta elővett egy fegyvert. (TEC-9)
itt elovette es lott. https://streamable.com/2w3h7s itt meg azt lottem ki aki segitett ki nyirni tarsanak a leaderem. ◄
► kosz a valaszt ◄
.png)