Jack Trevisano- Enrico Graziano [Jack]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

unkunuku

Újonc
2025. 08. 26.
3
0
LV Karakter
Jack Trevisano
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Jack Trevisano
Panaszra tett személy InGame neve:
Enrico Graziano
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nyomós indok nélküli ölés: Volt egy ütközés, mondták hogy szálljak ki nem tettem, kialakult egy üldözés a vége az lett hogy a városháztér utcájában az autóm lefulladt és kipattant az autóból majd lelőtt.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/E7d2YybR
Megjegyzés:
Várom a bíráló admin válaszát.

Szia, sztori az volt hogy álltunk farmnál 5-en, bele mentél a kocsimba majd oda mentünk kőrbe vettünk téged mind az 5-en és mondtuk szállj ki és fizess, majd Luciano le Rp-zte hogy kiszed a kocsiból te ellenkeztél, elővettem a fegyvert ami látszik a logban is, és rád tartottam és elütöttél és elhajtottál, onnantól kezdve ez eleve PG lenne, de sajnos klippem nincs mert letálcáztam és azt már nem tudtam vissza klippelni. Részemről ennyi várom a bíráló Adminisztrátor döntését vagy ha van kérdése válaszolok szívesen.

Lehet van rola klippem, holnap megnezem aztan ha van kuldom, ha nem valaszolok akkor sajnos nincs

• Imádom
Reactions: Enrico
Holnapi nap át nézzük milyen bizonyítékok vannak és értesítünk.

De logbol az latszik , hogy 3 an ra mentunk egyebkent Enrico, Vincenzo, es En Luciano de meg volt ott plusz 2 fk tag akik szinten a kocsi korul alltak.. De mindegy holnap ra nezek a videokra

Sziasztok privátban jelezték, hogy sajnálatos módon nincs videó, így a panaszt videós bizonyíték hiányában, következmények nélkül zárom.

• Kedvelés
Reactions: Trombitas
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.