- 2024. 08. 01.
- 1
- 0
- LS karakter
- Jack O Ross
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 16.2. Mesélj magadról pár mondatban. Sziasztok Barni vagyok, ahogy az előbb is említettem 16.évemben járok. Hajdú Bihar megyében élek egy kis városban. A hobby-m a biciklizés, játék és az edzés. 3 éve játszok MTA-val kisebb kihagyásokkal. 3 haverommal szoktunk játszani főleg.3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Nem szeretnék sablonos dumákat mondani de eléggé könnyen megtanulom a dolgokat ha érdekel valami azt könnyen a fejembe vésem, ha a "felettesem" kellendő tisztelettel beszél hozzám ugyan ezt viszonyzom felé, úgy gondolom minden rosszból kilehet a legjobbat hozni. Megbízható és alapos vagyok.4. Mióta játszol a szerveren? Tavaly nyáron lévő nyitás óta. (37-es account id.)4.1 Játszott perceid száma: 4663.4.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 3-4 órát.5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szeretném a frakciót egy pozitív irányba vinni. Szeretnék új barátokat megismerni. Szeretenék egy jó frakció tagja lenni.6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) TEK-ba voltam tavaly nyáron KB 2 hetet lehettem benne, a kilépés oka az volt hogy nem volt sok időm mikor gépnél lehettem volna csoládi okból kifolyólag.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy szabály betartó maximalista határozott de mégis kedves, barátságos fickót.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: 9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! A feladatok magukban foglalják a terrorcselekmények megakadályozását és hatékony elhárítását, fegyveres bűnözők sikeres elfogását, valamint fegyveres rablások és behatolások lebonyolításának és megakadályozásának hatékony végrehajtását.
Általános adatok
1. Teljes neve: Jack O Ross2. Születés helye: Los Santos3. Születés ideje:1996.09.24.4. Nem: Férfi5. Családi állapota:Egyedülálló7. Foglalkozása: Munkanélküli.Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Dillimore11. Telefonszáma: +38-76-533-5214Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
-Los Santos Általános Iskola.
-Rendészeti Középiskola.
-Tiszti Főiskola.
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Rendészeti Diploma.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ x ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ x ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.[ x ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ x ] Igen.[ ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát: Édes apukám betegsége miatt nem lett volna időm dolgozni melette.5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ ] Igen.[ x ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ x ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ x ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Angol,Német,Magyar,Olasz.
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ x ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
Kelt.: Los Santos 2025.05.20
Jack O Ross
Jack O Ross
.png)