Panasztevő InGame neve:
► Petrona Tinoco ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Nemtudom a nevét.. ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Úgy kezdődőtt az egész, hogy balhéztam egy adminnal, aki nem akart adni fixet a helikopteremre, én pedig felháborodtam hiszen nem én tettem totálkárra, erre pedig kaptam 90 percet, ami miatt nem tudtam bezárni a helikopteremet, az admin pedig lezárta a reportot. levártam a 90 perces jailemet, miután kijöttem elfutottam a helimhez, megnézni hogy benne vannak e még a cuccok, és láss csodát, nem voltak benne, pedig volt benne kb 60 milliónyi érték. Vissza szeretném kérni az egészet konkrétan ami benne volt, mert tudom hogy tudtok logot nézni autóról. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Nemtudok képi vagy videós bizit küldeni, de letudom írni a heli id-jét és a dátumot mikor is volt ez. Heli idje 20608. Amikor történt az pedig 14:30-17:30. Ez idő tájékában történt. Volt közötte pps, eventes és még sorolhatnám milyen cuccok. Kérlek benneteket hogy hadd kapjam vissza a cuccaimat, hiszen esélyem nem volt bezárni a helikopteremet. Köszönöm! ◄
Megjegyzés:
► Szerintem leírtam a lényeget, bízom abban hogy visszakapom a cuccaimat, és aki kivette, az megkapja a megfelelő büntetését. Esetlegesen bant is. Köszönöm! ◄
.png)