Ismeretlen játékos panaszkönyv [Alex]

• Thread starter Thread starter Louis
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 92
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Louis

Újonc
2025. 03. 31.
3
0
LS karakter
Verton Morichi
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Petrona Tinoco
Panaszra tett személy InGame neve:
Nemtudom a nevét..
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Úgy kezdődőtt az egész, hogy balhéztam egy adminnal, aki nem akart adni fixet a helikopteremre, én pedig felháborodtam hiszen nem én tettem totálkárra, erre pedig kaptam 90 percet, ami miatt nem tudtam bezárni a helikopteremet, az admin pedig lezárta a reportot. levártam a 90 perces jailemet, miután kijöttem elfutottam a helimhez, megnézni hogy benne vannak e még a cuccok, és láss csodát, nem voltak benne, pedig volt benne kb 60 milliónyi érték. Vissza szeretném kérni az egészet konkrétan ami benne volt, mert tudom hogy tudtok logot nézni autóról.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Nemtudok képi vagy videós bizit küldeni, de letudom írni a heli id-jét és a dátumot mikor is volt ez. Heli idje 20608. Amikor történt az pedig 14:30-17:30. Ez idő tájékában történt. Volt közötte pps, eventes és még sorolhatnám milyen cuccok. Kérlek benneteket hogy hadd kapjam vissza a cuccaimat, hiszen esélyem nem volt bezárni a helikopteremet. Köszönöm!
Megjegyzés:
Szerintem leírtam a lényeget, bízom abban hogy visszakapom a cuccaimat, és aki kivette, az megkapja a megfelelő büntetését. Esetlegesen bant is. Köszönöm!

Szia. A mai nappal ahogy látom kitiltásra kerültél a szerverről Tipfix által Szerver szidás indokkal. Ahogy téged idézzelek " Többet se jövök fel erre a szarra akkor" de ha ez még nem is lett volna elég számodra akkor discordon ezt a minősíthetetlen magatartást folytattad Kevin adminisztrátorral szemben ahol az édesapukája halálát kívántad. A Panaszodat zárom.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.