Isabelle D Jones-Nedas Rytis (Dami)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Alacsony

Újonc
2025. 05. 15.
46
36
LS karakter
Isabelle D Jones
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Isabelle D Jones
Panaszra tett személy InGame neve:
Nedas Rytis
Panasz oka, leírása, kifejtése:
OOC Minősítés
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/Icyj
Megjegyzés:
Köszi!

Cs ez miota oc minosites? "vicc ez a ricci csalad" mar lassan semmit nem lehet bebofogni ooc chatbe mert szolal a vamzercsengo

De látod? Még itt is ilyen stílust tanúsítasz. Ezzel csak magad alatt vágod a fát.

• Haha
Reactions: Legios
A masik kerdesem feled miért irsz pk-t ha van fent 6 admin?

Szerintem nem te vagy az akinek jogosan kéne felháborodva lennie.
Mi ha beírnánk ooc chatbe, hogy vicc ez a légiós, akkor neked jól esne?

• Haha
Reactions: Legios és Spel8
Kit erdekel? Elengednem a fulem mellett es nem sertodok be mint egy ovodas es nyitok rogton egy pkt mikozbe van fent 6 admin :ROFLMAO::ROFLMAO:

Ja tényleg ez ooc chaten lett leirva nem forumon.. elnezest

Nem írtam, hogy remegsz egy szóval sem.

Várom a bíráló admin válaszát, nincs több hozzáfűzni valóm, és nem áll módomban veszekedést kezdeményezni fórumon.

csá, a panaszkönyvet én bírálom, hamarosan jövök a bírálattal, a válaszokra tekintettel.
Mivel mindenki válaszolt, és letudta írni a gondolatait, a következő bírálatot hoztam.
Elég régóta megy már a discord szerveren ez a vamzercsengő, meg a többi hülyeség, nem is részletezném, ha nem gond.
A PK alatt is hasonló a tematika újra, amit nem teljesen értek hogy miért kell ezt csinálni egy PK alatt is.
Ezt a Panaszkönyvet most egy figyelmeztetéssel zárom le, viszont ha folytatja bármelyik fél is ezt hogy keresitek egymást a szerveren, és ott is menni fog tovább ez a vamzercsengő, meg vicc ez a család, meg amaz a család, pihenő fog érte járni, mivel szerintem több ember nevében is ki tudom jelenteni hogy kezd unalmassá válni az hogy ez megy discordon, szerveren, illetve már fórumon is.
Ennek tudatában nem osztok ki most szankciót, következő eseteknél ahol ez a vamzercsengő, meg a hasonló dolgok említve lesznek, 1hét pihenő lesz.
Szép napot nektek, viselkedjetek normálisan légyszíves.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: Legios
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.