Isabelle D Jones-Ingiard Ljung [dmnk]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Alacsony

Újonc
2025. 05. 15.
46
36
LS karakter
Isabelle D Jones
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Isabelle D Jones
Panaszra tett személy InGame neve:
Ingiard Ljung
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Derby, haverral menekültünk,(utólag kaptam szankciót, viszont mikor az adminnak küldtük ezt a klippet,
azt mondta "ez egy mezei pit szitu". Nos nem tudom milyen pit manővert lehet oldalirányból merőlegesen végezni, viszont ezt akármilyen szögből nézem,
ez Derby. Várom a bírálatot.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Az imgur valamiért nem akarta befogadni a file-t ezért youtubra lett felrakva. Remélem megfelel.

• Kedvelés
Reactions: Nxrbii7
csá amint látható a videón füves részről térek rá az útra, esélytelen lett volna megfognom akárhogy is, mivel csúszott is, meg meg is dobta a valagát. Sajnálom, szerintem nagy hátrányod nem keletkezett belőle. Amennyiben igen, jelezd, és kárpótollak, várom a bíráló admin válaszát.

csá amint látható a videón füves részről térek rá az útra, esélytelen lett volna megfognom akárhogy is, mivel csúszott is, meg meg is dobta a valagát. Sajnálom, szerintem nagy hátrányod nem keletkezett belőle. Amennyiben igen, jelezd, és kárpótollak, várom a bíráló admin válaszát.
Szia, igazabol eppen teged sikerult ki clippelni, viszont kb az egesz uldozes alatt folyamatosan lokdostek jobbra balra a rendvedelmisek, illetve vagy 3x latszolag direkt csattantak belenk. Az hogy pont teged sikerult ki clippelni, unlucky, nyilvan nem haragszom es nem is karosodtam tole.

akkor nem értem a pk miértjét. Ha a társad szabálytalankodik, akkor rád rakok panaszt, vagy mi? Egész üldözésen ez az egyetlen megjelenésem volt, szarul sikeredett nyilván nem szándékosan. Várom a bírálatot.

• Kedvelés
Reactions: Staar
Sziasztok a panaszt én fogom birálni. Átolvasom és jövök az ítélettel.

• Kedvelés
Reactions: rondooo
Megérkeztem a bírálattal.

A panaszt jogtalannak ítélem, a videóban is jól látszik, hogy nemtudta irányítani az autóját. Viszont a Discrod MG-től nemtudok eltekinteni.

A kettő játékos megkapta érte a szankciót a szerveren.

A panasz jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: rondooo
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.