Isabelle D Jones-Erik

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Alacsony

Újonc
2025. 05. 15.
46
36
LS karakter
Isabelle D Jones
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Isabelle D Jones
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Erik
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://medal.tv/games/grand-theft-...YECCnHKVx?invite=cr-MSxOcWssNTg2MDUyMzQz&v=23
Megjegyzés:

A mai napon déli szerelőnél álltam, majd a videón látható játékos odasétált, és 30centiről a karakterem hátsófeléhez leguggolt, majd elkezdte véleményezni a látottakat. Erre én admint hívtam, és Erik válasza az volt, hogy ez nála nem meríti ki a NONRP fogalmát. Nos, a NonRP fogalma alapból az, hogy "Olyan cselekedet, amelyet valóságban sem tennél meg." Szerintem helytelen bírálat történt.

• Haha
Reactions: Bianca Graziano
Helló, megvárjuk az admin válaszát.

Szia! Mint a reportban is elmondtam, nem gondolom, hogy egy ilyen apró dolgot szankcionálni kellene. Szerintem egy ilyen esetben elegendő egy szóbeli figyelmeztetés, és nem szükséges azonnal szankciót alkalmazni. Részemről is hiba volt, elismerem, hogy nem részesítettem a másik felet szóbeli figyelmeztetésben. Részemről ennyi, várom a bíráló admin válaszát.

UI: Ezenkívül úgy gondolom, hogy IRL is vannak olyan férfiak, akik úgymond megjegyzéseket tesznek a másik nem hátsó felére.(Akár csak úgy, véletlenszerűen is.)

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Reactions: Lori6
Én pedig továbbra is azt tudom mondani, hogy általában cselekedet sem kell, elég valakinek déli szerelőnél beírni egy ilyet, hogy “de jó bulád van” és kapja a felesleges feszültségkeltés jailt.(volt már rá példa nem 1x) Ez, hogy ő leguggolt, ezzel tetőzve, csak hab a tortán.

Én pedig továbbra is azt tudom mondani, hogy általában cselekedet sem kell, elég valakinek déli szerelőnél beírni egy ilyet, hogy “de jó bulád van” és kapja a felesleges feszültségkeltés jailt.(volt már rá példa nem 1x) Ez, hogy ő leguggolt, ezzel tetőzve, csak hab a tortán.
Úgy gondolom, ha az ügy tovább ment volna, ebből ténylegesen felesleges feszültségkeltés alakulhatott volna ki. Mivel azonban itt megállt az ügy, úgy vélem, hogy ez IC ügynek számít. IRL is előfordul, hogy férfiak csak úgy, véletlenszerűen megszólítanak egy lányt az utcán, vagy megjegyzést tesznek rá.

Ez tipikusan az az eset, amit akár IC is meglehetett volna oldani. Leginkább azzal, hogy megoldod Te a karaktereddel, ha folytatja, akkor pedig rendőrt hívsz. Ha tényleg áttorkollott volna abba, hogy feszültséget kelt, akkor pedig admint hívsz.

Az adminisztrátor egyébként nagyjából leírt mindent, így nem gondolom, hogy tovább kellene vesézni.

Az admin nem hibázott, a panaszod pedig jogtalan.

• Imádom
  • Kedvelés
Reactions: Lori6 és erkoginer
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.