Isabelle D Jones-Dami

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Alacsony

Újonc
2025. 05. 15.
46
36
LS karakter
Isabelle D Jones
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve:

Isabelle D Jones
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Dami
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen bírálat, nonszensz RP semmibevétele
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

A mai napon kora délután horgásztam Blueberrytől nem messze, a parton.
Ekkor megállt egy NAV-os járőr, akik intézkedés alá vontak tilosban parkolás miatt elsősorban. Az intézkedés-
alatt kiderült, hogy nem rendelkezem horgász engedéllyel. Ez alap esetben nem is gond, kapok egy csekket, és mindenki megy a dolgára.
Viszont miután megkaptam a csekket, a NAV-osok át akarták vizsgálni a ruházatom, amelyet én nem engedtem, hisz nincs rá indokuk.
Ekkor már elővették a sokkolót, és OOC chaten és IC is arra hivatkoztak, hogy idézem: "Piruszod gatya". Nos, a mai ebből keletkezett
börtönömtől eltekintve, soha nem voltam még IC jailbe ezen a karakteren, és semmilyen fegyveres, vagy erőszakos tevékenységben nem vettem felismerhetően részt.
Viszont ők akkor is erőltették, a szavamat semmibe véve.
Nagyjából miután 5x leírtam, hogy amíg nem kapok rendes indokot, addig egy ujjal nem érnek hozzám, le lettem sokkolva, és bilincsbe verve.
Ezt követően találtak nálam egy TEC9-et 300+ lőszerrel. El vették a lőszert, ezzel nincs is gond. Majd úton az autóhoz, az Őrnagy szól egy ilyet,
hogy: "Halak voltak az autóban?" Nem. "És a hölgynél?" Igen. "Akkor azokat is lefoglaljuk. Nos itt volt az, mikor én teljes erőmmel elkezdtem röhögni, és admint hívtam.
Rövidesen kiérkezett Dami, aki egy középhosszú adminügy után azt mondta, hogy IRL is visszadobatnák a halakat a vízbe.
Ezzel nincs is gond, viszont egy szerveren sincs ilyen, illetve ha annyira el akarják venni, akkor szimplán le tudtam volna RP-zni, és kidobni a kukába őket.
Szerintem teljesen nonszensz, hogy halak miatt át akarnak motozni.
Ebből az ügyből amit a legjobban sérelmezek az a most már elrontott priuszom, a fegyverengedélyem bevonása, és a fegyverre való figyelmezetés.
Szerintem Dami nem gondolta át az ügyet, és a történteket rendesen. Illetve a NAV-osok is teljes mértékben helytelenül jártak el.
Illetve amennyiben az ügy jogos lesz, kérelmezném az adminügy újra bírálását.
Mivel úgy gondolom, hogy egy Őrnagynak tisztában kéne lennie ezekkel, az alapvető dolgokkal,
hogy mit szabad és mit nem. Illetve az adminnak is tisztában kéne ezekkel lennie.

Utoljára szerkesztve:
cső, ugyanazt tudom leírni mint amit leírtam az ügy alatt, az hogy te szabálytalan helyen álltál meg a kocsiddal, illetve egy tec-9el a zsebedbe, mellé 300lőszerrel mész el pecázni, az már a te bajod.
A NAV-osok akartak egy ruházatátvizsgálást csinálni rajtad, amivel te nem értettél egyet, ezért lesokkoltak téged, ezután megtalálták nálad az említett dolgokat, normálisan le RP-zve.
Illetve az UCP-d elnézve, semmi féle illegális szervezet tagja nem vagy, illetve karaktertörténettel se rendelkezel, tehát ez már a másik kérdés hogy miért rohangálsz TEC-9el, illetve 300 lőszerrel?
Várom a Főadmin/Szuperadmin válaszát, szép estét.

Először is Szia, adjuk már meg a tiszteletet egymásnak.
Másodszor is, a NAV-osoknak semmiféle kézzel fogható indokuk nem volt, a ruházat átvizgsálásra.
Harmadszor, te nagyon rossz ucp-t nézhetsz, mivel ailgarim tag vagyok.
Illetve Thomas felhívta minden rendvédelmi szerv figyelmét, hogy ha nincsen fokozott ellenőrzés, akkor
csak nyomós indokkal vizsgálhatnak autót, vagy ruházatot.

Ui. Helyesbítés, lehet nem a Thomas, de RSZSZ Vezetőség.

Utoljára szerkesztve:
Először is Szia, adjuk már meg a tiszteletet egymásnak.
Másodszor is, a NAV-osoknak semmiféle kézzel fogható indokuk nem volt, a ruházat átvizgsálásra.
Harmadszor, te nagyon rossz ucp-t nézhetsz, mivel ailgarim tag vagyok.
köszöntem neked, az ő döntésük hogy át néznek e téged vagy sem, az hogy miután beírják hogy átnéznek téged, és nem működsz velük együtt, ezért lesokkolnak téged nem meglepő húzás részükről úgy gondolom.
az UCP-den nem látom a frakciókat, akkor ezért bocs.

köszöntem neked, az ő döntésük hogy át néznek e téged vagy sem, az hogy miután beírják hogy átnéznek téged, és nem működsz velük együtt, ezért lesokkolnak téged nem meglepő húzás részükről úgy gondolom.
az UCP-den nem látom a frakciókat, akkor ezért bocs.
Csak fokozott ellenőrzés alatt vizsgálhatnak át, vagy az autódat.
Ha nincs fokozott, akkor csak nyomós indokkal szabad.
Pl. Súlyós előélet, pl. emberőlés, fegyveres tevékenységek, amely nekem nem volt ez a mai napi
incidens előtt. Vagy akkor, ha olyan viselkedést tanúsítok az intézkedés alatt, ami gyanút kelthet,
de a logokból kiderül, hogy nem történt ilyen.

• Kedvelés
Reactions: dami
Az érintett adminnal megbeszélésre került sor, az ügy semmibevételét kérem.

Utoljára szerkesztve:
  • Kedvelés
Sziasztok, mivel sikerült megbeszélni, így következmények nélkül zárom a panaszt.

• Kedvelés
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.