Isabel Lafuente- Wade Bird [skezy]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Kattyos

Újonc
2025. 03. 17.
57
34
20
LS karakter
Lena Wilk
dawn.png

Panasztevő InGame neve:

Isabel Lafuente
Panaszra tett személy InGame neve:
Wade Bird
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Éles fegyverre való sokkolás.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Ahogy a videó elején látható(és hallható) rá lőttem és elővette a sokkolót majd le is sokkolt éles fegyverre.

• Haha
  • Kedvelés
Reactions: Vajdaa és Fox
2.) Tilos a dupla, tripla hozzászólás! #Hoobu
+hozzá tenném nem igazán felém irányult a lövésed,mivel nem igazán kaptam a hitet.

Sziasztok, a panaszt én fogom bírálni. Az érintett fél válasza megérkezett, hamarosan jövök a bírálattal.

• Kedvelés
Reactions: cashapp addict
+hozzá tenném nem igazán felém irányult a lövésed,mivel nem igazán kaptam a hitet.
attól még rád lőttem a fegyverrel
Szerk.: Eléggé keves fps-em van, ezert laggolhattam nálad, de ugyan úgy rád ment a lövés.

Egy logot szeretnék kérni tőletek, az esetet felölelő 30 percről, akár itt fórumon vagy discordon.

Sziasztok, megérkeztem a bírálattal. Wade_Birdnek részben igaza van, hisz az elején tényleg nehezen kivehető, hogy mit fogsz csinálni, azonban a két videó egyértelműen mutatja mi volt. Ez a PK-t tevő játékos szemszöge: Itt pedig a panaszra tett játékosé: Itt a log is [2026-01-17 00:32:37] [Output] : Isabel Lafuente elővett egy fegyvert. (Hello AK-47 (SZERELMEM))
[2026-01-17 00:32:39] [Output] : Alonso Vedrago elrakott egy fegyvert. (White AR-15 Holo (WhitePower))
[2026-01-17 00:32:41] [Output] : Isabel Lafuente elrakott egy fegyvert. (Hello AK-47 (SZERELMEM))
[2026-01-17 00:32:43] [Output] : Isabel Lafuente elővett egy fegyvert. (Hello AK-47 (SZERELMEM)) [2026-01-17 00:32:44] [Output] : *** Wade Bird elővett egy fegyvert. (Sokkoló) igaz, hogy a fegyver kissé spammelte a panaszt tevő játékos, és hogy talán laggolt is, viszont amikor sokkolót vettél elő, fegyver már rég Isabel kezében volt, és lőtt is. Panaszod tehát jogos. Wade_Birdn-ek 60 perces NonRP jailt kiosztottam a szerveren. (([OfflineJail]: Admin 2 skezy bebörtönözte Wade Bird játékost 60 percre.
[OfflineJail]: Indok: NonRP #pk)) Pk-t zárom, további kellemes estét.

• Kedvelés
Reactions: Kattyos
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.