- 2025. 03. 30.
- 121
- 94
- LS karakter
- Nash Patel
- LV Karakter
- Treyvon Skeezy
Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
16
Account ID-d?
1919
Hány játszott perccel rendelkezel?
5567
UCP-ről csatolt kép? (Imgurra töltsd fel)
Mutatkozz be pár mondatban. (Legalább 5-6 összefüggő mondat)
Olivér vagyok 16 éves. Szabad időmben sokat foglalkozok a football-al. Mint meccs nézések, football mananger mint játék. Összességében érdekel a football edzői szakma. Ezek mellett néha cs2-zök és időm legtöbb részében Mta-zok. Mint minden embernek vannak jó és rossz tulajdonságaim de általában a jók visznek előre.
Mi egy adminsegéd feladata?
Az adminok munkájának segítése, megkönnyíteni. Ezt olyan formában tudja egy adminsegéd megtenni hogy a könnyebb, egyszerűbb kérdéseket elviszik, megválaszolják ezáltal az adminisztrátorok tudnak a nagyobb, bonyolultabb ügyekkel foglalkozni. Emellett elengedhetetlen az is hogy példát mutassanak. Mint játékban, mint az egyéb szerverhez köthető platformokon. Szerveren olyan formában hogy különleges, jó rp-ket csinálnak, egyéb platformokon pedig magatartásukkal és viselkedési normájukkal mutatnak a szerveren játszó, s jövendőbeli játékosoknak példát.
Szerinted milyen egy jó Adminsegéd?
Aki tudja néha lazán, de mégis komolyan venni ezt a szerepkört. Magabiztossága, tűrőképessége, toleránsnak kell lenni. Minden adminsegédnek fontos melója van, hiszen a szervert róluk is megítélhetik, igy minden téren oda kell tenniük magukat. Ezért fontos az hogy türelmesek legyenek, ne legyen az hogy egy-egy olyan esetnél kifakadjanak, nyilvánosan (Szerver ooc chatje, reportban, dc-n) kezdjenek el ragelni. Fontos az is hogy megértően, tisztelettudóan, segitőkészek legyenek a kérdések megválaszolásához. Álljanak hozzá úgy, hogy ez nem átlagos, hanem kiváltság hogy AS-ek lehetnek.
Miért szeretnél DGH tag lenni?
Szeretném először is adminsegédként bizonyitani azt hogy a jövőben tökéletes alapembere lehetnék az adminisztrátori csapatnak. Addig is tisztességesen, és megfelelően maxolnám ki az adminsegédi feladatkört.
Miért pont téged válasszunk az Adminsegédek csapatába?
Mert gondolom, s tudom hogy tökéletesen végezném el a feladatkört. Adminsegéd és adminként is rendelkezek tapasztalattal. Tulajdonságaim egybe hangolódnának a nekem kiosztott feladatkörrel.
Mennyi időt tudsz fordítani az adminsegédi feladatkörrel?
Hetente nagyjából 1800-2000 percet.
Mi lenne az a három helyszín a szerveren amit egy KEZDŐ játékosnak bemutatnál, és miért?
1. A pláza: A pláza a kórház mellett helyezkedik el. Ezt egy nagy sárga táska jelzi a térképen (f11). Itt tudnak a játékosok mindent megvásárolni amiket a boltokban. Sok üzlet egy helyen, hobby-s cuccok detektor, horgászbot, elektronikai termékek,telefon, rádió bank, ruha bolt stb,stb.. Emellett legtöbbször az eventhez tartozó valutás is itt helyezkedik el.
2. Városháza: Az újonnan regisztrált játékosok spawnolási helye, rendőrség mellett helyezkedik el. Ennek egy nagyobb zöld épület a blippje (f11). Iratok kiváltásának, meghosszabbításának helye. Munkák felvételnék lehetőségét itt éred el. Ingatlan bejelentés, amennyiben van ingatlanja a játékosnak. Hiszen havonta be kell jelentenünk az ingatlant, hiszen a nem bejelentett ingatlanok törlésre kerülnek.
3. Autókereskedés: Jefferson motel mellett található. A térképen (f11) egy autó jelzi. A játékosok itt tudnak maguknak autót, motort vásárolni. Amennyiben egy autó limitált kiadású, és betelt a limit csak prémium pontot felhasználva tudják megvásárolni az adott autót.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
3 pozitív: Segítőkész, megértő, problémamegoldó készségem jó.
3 negatív: Könnyen magamra veszek dolgokat, kíváncsi vagyok illetve vannak dolgok amiken könnyen felidegesítem magam.
.png)