Isaac Falk Jelentkezés

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

scairp06

Újonc
2025. 03. 20.
7
0
LS karakter
Isaac Falk
DAWNCITY-2.png

Jelentkezési formanyomtatvány
OOC Információk
1. Discord neved: levi. 5084​
2. Hogyan szólíthatunk? Levi​
3. Hány éves vagy? 19​
4. Játtszott perceid száma? 31.485​
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen​
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP))
7. Mesélj magadról pár mondatban. Leventének hívnak, 19 éves vagyok. Egy műhelyben dolgoztam eddig autószerelők mellet segédmunkásként. Jelenleg a napjaimat a játék tölti ki, emellet a maszekra áldozok időt, illetve a barátnőmre, családra. Körübelül 5 éve biztosan játszok a játékkal, szóval mondhatjuk, hogy van tapasztalatom.​
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Jó: Kedves, segítőkész, csapatjátékos​
Rossz: Makacs, önfejű, hirtelen harag.​
Személyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Isaac Falk​
2. Születési helye, ideje: Los Santos, 1990. 01. 10.​
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem​
4. Büntetett előéletű? Sajnos igen, viszont változnak az idők, ezzel az ember is.​
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy tisztességes rendőrtisztként látom magamat 2 hónap mulva, aki mindent megtesz azért, hogy megtartsa a pozícióját, és hogy példát mutasson az embereknek, hogy a legnagyobb gödörből is ki lehet mászni, és nem kell a nyomorban, félelemben élni.​
6. Szolgált már fegyveres szervnél? Másik városban szolgáltam már, itt viszont még nem.​
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Elsősorban félre állítanám az előttem haladó gépjárművet. Egy felszólítás után, amint leállította a motort, rádióban jelentem a többi egységnek az intézkedés kezdetét, indokát. Miután mind ez megtörtént, odamegyek a sofőrhöz, bemutatkozok, ki vagyok, majd felvilágosítom az intézkedés indokával kapcsolatban. Elkérem az iratait, személyi igazolvány, jogosítvány, forgalmi. Amint lecsekkoltam mindent, lekérdezem a személyt az előéletével kapcsolatban, ha minden rendben van, vissza adom az iratait, majd elengedem a személyt, amit rádiózás követ. Ha valami hibát találok a rendszerben, azt is jelentem, majd megteszem a kötelező lépéseket.​
8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az a legális szervezet, ami a város, az ország illetve a polgárok biztonságát biztosítja. Mindent megtesznek az ügy érdekében, hogy a város békében éljen, hogy a lehető legkisebb mértékre csökkentsék a bűnözést, ezzel biztosítva a város biztonságát.​
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?
A közvetlen felettes az ő rangja alatti kollegákat irányíthatja/irányítja, viszont a feljebb való felettes irányít mindenki mást beleszámítva a közvetlen felettest.​
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ez szerintem a priusz sújától függ, ha korábban ugyan azzal az indokkal bírságolták meg, amivel én fogtam meg, akkor egy nagyobb összegű csekket fogok kiállítani, viszont nem a legmagasabb értékben.​
11. Meséljen magáról pár mondatban. Rengeteg mindent megéltem már életem során, viszont úgy érzem, túl rövid az élet ahoz, hogy csak a hülyeségen járjon az ember esze. Úgy érzem, meg tudtam változni, és egy remek ember lehet belőlem a rendvédelemben. Megbántam amit csináltam a múltban, és úgy érzem, hogy mind ezek mellett egy jobb emberré válhatok.​
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Elsősorban a biztonságomat helyezném előtérbe, lerádióznám, átadnám az információt a kollegáknak/társszerveknek, majd folytatnám az üldözést, persze óvatosabban, odafigyelve a veszélyes bűnözőkre.​
2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Elsősorban informálom a kollegákat, hogy mit is találtam. Attól, hogy azt mondja, nem tudja mi az, nem mentesíti fel az intézkedés alól. A tárgyakat nyilvánvalóan lefoglaljuk, majd bevisszük a személyt a kapitányságra, kihallgatás után pedig börtönbüntetést kapna, az anyag súlyához mérten.​

Utoljára szerkesztve:
Tisztelt Jelentkező!
Tájékoztatjuk, hogy a Dawn City Rendőrséghez benyújtott jelentkezési formanyomtatványát vezetőségünk alaposan átvizsgálta és feldolgozta. A benyújtott dokumentumok és az elbírálási folyamat eredményeként a vezérkar együttes döntése alapján a jelentkezését

ELFOGADTA
((Megjegyzés: keress fel discordon vagy fórumon. ))

Tisztelettel:
Deshawn Galloway r. Őrnagy

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.