Jelentkezési formanyomtatvány
1. Discord neved: levi. 50842. Hogyan szólíthatunk? Levi3. Hány éves vagy? 194. Játtszott perceid száma? 31.4855. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? Igen7. Mesélj magadról pár mondatban. Leventének hívnak, 19 éves vagyok. Egy műhelyben dolgoztam eddig autószerelők mellet segédmunkásként. Jelenleg a napjaimat a játék tölti ki, emellet a maszekra áldozok időt, illetve a barátnőmre, családra. Körübelül 5 éve biztosan játszok a játékkal, szóval mondhatjuk, hogy van tapasztalatom.8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság Jó: Kedves, segítőkész, csapatjátékosRossz: Makacs, önfejű, hirtelen harag.
Személyes információkÁltalános adatok
1. Teljes neve: Isaac Falk2. Születési helye, ideje: Los Santos, 1990. 01. 10.3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Egyetem4. Büntetett előéletű? Sajnos igen, viszont változnak az idők, ezzel az ember is.5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Egy tisztességes rendőrtisztként látom magamat 2 hónap mulva, aki mindent megtesz azért, hogy megtartsa a pozícióját, és hogy példát mutasson az embereknek, hogy a legnagyobb gödörből is ki lehet mászni, és nem kell a nyomorban, félelemben élni.6. Szolgált már fegyveres szervnél? Másik városban szolgáltam már, itt viszont még nem.7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Elsősorban félre állítanám az előttem haladó gépjárművet. Egy felszólítás után, amint leállította a motort, rádióban jelentem a többi egységnek az intézkedés kezdetét, indokát. Miután mind ez megtörtént, odamegyek a sofőrhöz, bemutatkozok, ki vagyok, majd felvilágosítom az intézkedés indokával kapcsolatban. Elkérem az iratait, személyi igazolvány, jogosítvány, forgalmi. Amint lecsekkoltam mindent, lekérdezem a személyt az előéletével kapcsolatban, ha minden rendben van, vissza adom az iratait, majd elengedem a személyt, amit rádiózás követ. Ha valami hibát találok a rendszerben, azt is jelentem, majd megteszem a kötelező lépéseket.8. Mi maga a rendőrség? A rendőrség az a legális szervezet, ami a város, az ország illetve a polgárok biztonságát biztosítja. Mindent megtesznek az ügy érdekében, hogy a város békében éljen, hogy a lehető legkisebb mértékre csökkentsék a bűnözést, ezzel biztosítva a város biztonságát.9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között?A közvetlen felettes az ő rangja alatti kollegákat irányíthatja/irányítja, viszont a feljebb való felettes irányít mindenki mást beleszámítva a közvetlen felettest.
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? Ez szerintem a priusz sújától függ, ha korábban ugyan azzal az indokkal bírságolták meg, amivel én fogtam meg, akkor egy nagyobb összegű csekket fogok kiállítani, viszont nem a legmagasabb értékben.11. Meséljen magáról pár mondatban. Rengeteg mindent megéltem már életem során, viszont úgy érzem, túl rövid az élet ahoz, hogy csak a hülyeségen járjon az ember esze. Úgy érzem, meg tudtam változni, és egy remek ember lehet belőlem a rendvédelemben. Megbántam amit csináltam a múltban, és úgy érzem, hogy mind ezek mellett egy jobb emberré válhatok.1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? Elsősorban a biztonságomat helyezném előtérbe, lerádióznám, átadnám az információt a kollegáknak/társszerveknek, majd folytatnám az üldözést, persze óvatosabban, odafigyelve a veszélyes bűnözőkre.2. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? Elsősorban informálom a kollegákat, hogy mit is találtam. Attól, hogy azt mondja, nem tudja mi az, nem mentesíti fel az intézkedés alól. A tárgyakat nyilvánvalóan lefoglaljuk, majd bevisszük a személyt a kapitányságra, kihallgatás után pedig börtönbüntetést kapna, az anyag súlyához mérten.
Utoljára szerkesztve: