INDOKOLATLAN BANN!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Patyo20

Újonc
2025. 08. 30.
14
1
LS karakter
Patrick John
LV Karakter
Patrick John
uHvKqwT.png

Panasztevő InGame neve: Fredy Max

Fredy Max
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Peti
Panasz oka, leírása, kifejtése:
oktalan bann
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
David stallen küldi.
Megjegyzés:

előre is köszönöm!!!

Szia!

Tisztán látszik a videón is, hogy nem tudnak kijönni az CP-ből, ennek ellenére te izomból túrod őket. ( )
A szankció kiosztásánál figyelembe vettem az UCP-det, ahol található csak ebben a hónapban 2 NonRP, 1 PG, 1 Illegáls hirdetés, illetve ehhez jött volna még a mostani SK-d. Elhiszem hogy nem érint jól titeket az, hogy a társatok kukucskálás miatt jailt kapott, de ez nem azt jelenti hogy akkor SK-zni kell. Részemről ennyi, várom a bírálatot.

Cső! Én bírálom a PK-t. Fejtse ki nyugodtan mindenki az álláspontját.

Cső! Én bírálom a PK-t. Fejtse ki nyugodtan mindenki az álláspontját.
csáó! tehát az van hogy először is nem adhat ki sk-ra 3 hónap bannt... ugy tudom hogy o az ucp-re kapott elméletileg 3 hónap bannt és a tudomásom szerint ucp-re az első bannolás során kettő hetet a második bann sorára 1 hónapot és a 3.bannolás jár. és úgy gondolom h nem követtünk el szabálysértést mert a videón látszódik hogy a rendvédelmisek ott állnak a cp-be majd miután meg hal az első a lépcsőn akkor akarnak el kezdeni mozogni és tisztában vagyunk a szabályokkal hogy cp-ből nem lehet ki lőni embert és ez nem is állt a szándékunkba.. ha meg a david Stallen-nek az ucpjevel van a gond akkor azt meg szerintem hamarabb is lehet látni illetgve beszélni vele. el mondta a Petinek tisztán hogy nem állt szándákába le lőni az ucp-ben álló embereket és még annyit fuznek hozzá hogy egy sk-ra nem adhat egy sk miatt egy 3 hónap bannt és az sk-t hajtogatta a Peti ooc chaten és azt mondta h már az ucp-je a David Stallen-nek súlyosbító körülmény a bann során illetve a RENDVÉDELMIS tagok szintén be járnak a cp-be azért hogy csak be kukucskálnak hogy az illegálosok bent vannak e? nem egyszeri eset hogy ez velünk előfordul de mi nem nyitottunk ezért admin ügyet illetve ha velünk történik ez akkor mi már egyből megyünka jail-be.. Megértésedet köszönöm és mielőbbi válaszod várom: Fredy Max

Szia!

Tisztán látszik a videón is, hogy nem tudnak kijönni az CP-ből, ennek ellenére te izomból túrod őket. ( )
A szankció kiosztásánál figyelembe vettem az UCP-det, ahol található csak ebben a hónapban 2 NonRP, 1 PG, 1 Illegáls hirdetés, illetve ehhez jött volna még a mostani SK-d. Elhiszem hogy nem érint jól titeket az, hogy a társatok kukucskálás miatt jailt kapott, de ez nem azt jelenti hogy akkor SK-zni kell. Részemről ennyi, várom a bírálatot.
Kedves Peti!
Szép estét. Petikem kezdjük ott hogy nem is én lőttem rájuk..
egy admin akinek 5 admin szintje van az igy viselkedik? Hat mar bocsanat de ez mar gáz.. De evvel nekem semmi gondom sincsen. De viszont avval hogy a videón látszik hogy be jön a cpbe es el se mozdul onnan azt nem kukucskalasnak hívjuk?
Be jött a cpbe állt egy helyben azután amikor meg halt az egyik honved csapattársa azután kezdett el mozogni addig egy millimétert nem mozdult meg.
Nyugodtan nézd vissza a videót figyelmesen nekem is idő kellett ahogy latom hogy abszolút nem mozdult meg a cpbol amig a csapattársa nem halt meg.
Ja es az hogy a rendvédelmis be jött ugy mond kukucskalni mert nem mozdult a cpbol ott allt egy helyben az tudtommal benne van a szabályban hogy ezt tilos csinalni mivel jaillal minősül..
Az egyik csapattársam ugyanezt csinálta és kapott 100 percet..
Akkor most hol az igazság?
A rendvédelemnek mindent szabad csinálni?
Ennyit akartam mondani számodra további szép estét kívánok!

Kicsit tévedésben vagy/vagytok. Továbbra sem az SK miatt kapta a kitiltást, hanem az UCP miatt, de ezt legaláb 3x írtam le. Elég vicces hogy ti beszéltek itt szintekről, mit tartasz gáznak? Azt hogy nem dicsértelek meg az SK miatt, vagy mit? Nem fogom 6x leírni ugyan azt amit ooc. Ha ooc nem értettétek meg akkor felesleges itt is, nem fogjátok érteni.

Kicsit tévedésben vagy/vagytok. Továbbra sem az SK miatt kapta a kitiltást, hanem az UCP miatt, de ezt legaláb 3x írtam le. Elég vicces hogy ti beszéltek itt szintekről, mit tartasz gáznak? Azt hogy nem dicsértelek meg az SK miatt, vagy mit? Nem fogom 6x leírni ugyan azt amit ooc. Ha ooc nem értettétek meg akkor felesleges itt is, nem fogjátok érteni.
De arra még mindig nem válaszoltal hogy a rendvédelmisnek miért szabad ilyeneket csinálni?
Hogyha bele alnak a cpbe es meg sem mozdulnak azt nekik miért szabad ?
Azt nem úgy hivjak hogy kukucskalas?
Úgy tudom az benne vagy szabályzatba hogy ILYENEKET tilos csinalni!
Amúgy is nem először fordult elő velünk is az hogy lattunk ilyen esetet hogy bent vagyunk a gyárba és a rendvédelmisek be jönnek kukucskalni hat miez mar tényleg?
Aztan egybol ki is mennek.. hol szabad ilyet csinálni?
De mi nem kezdettunk el ez miatt egy admin ugyet nem írtunk se reportot meg semmit se folytattuk az rp-t.
Válaszod mihamarabb várom!,

Fredy Max

Tud bármit csinálni ha a többi rendvédelmis is fut a CP-ben, de nem tud szabadulni? Arra hivatkoztatok hogy ti arról nem tehettek, hogy bugos a CP ami elég vicces egy válasz. Az hogy ti is láttok ilyet, de nem hívtok admint az a ti bajotok, nem tehetek róla hogy nem hívtok admint, nem tudjuk fogni a kezeteket hogy “hé hívj admint”. Saját magatokra vessetek hogy ti nem hívtol admint szabálysértés esetén. Eléggé nagy butaság ezzel takarózni, hogy ti sem hívtok admint. Ez a hivatkozás meg hogy ti nem tehettek arról, hogy a CP bugos, ez nem mentesít titeket, hogy nyugodtan mehet az SK.

Másrészt nem értem hogy neked mi közöd van az egész panaszhoz. Tudtommal David Stallen játékossal volt az ügy, ő kapta a szankciót, szerintem tud ő is írni, nem kell neki egy postagalamb, sem tolmács.

Utoljára szerkesztve:
Tud bármit csinálni ha a többi rendvédelmis is fut a CP-ben, de nem tud szabadulni? Arra hivatkoztatok hogy ti arról nem tehettek, hogy bugos a CP ami elég vicces egy válasz. Az hogy ti is láttok ilyet, de nem hívtok admint az a ti bajotok, nem tehetek róla hogy nem hívtok admint, nem tudjuk fogni a kezeteket hogy “hé hívj admint”. Saját magatokra vessetek hogy ti nem hívtol admint szabálysértés esetén. Eléggé nagy butaság ezzel takarózni, hogy ti sem hívtok admint. Ez a hivatkozás meg hogy ti nem tehettek arról, hogy a CP bugos, ez nem mentesít titeket, hogy nyugodtan mehet az SK.

Másrészt nem értem hogy neked mi közöd van az egész panaszhoz. Tudtommal David Stallen játékossal volt az ügy, ő kapta a szankciót, szerintem tud ő is írni, nem kell neki egy postagalamb, sem tolmács.
Ő is írt csak te be zartad különben is azért irok en is panaszt mert egy ilyen bannert nem kaphat 3 hónapot ocsi!
El kene azon gondolkozni hogy 1 ucp bannra NEM KAPHAT 3 HÓNAPOT!
le írtam mar elégszer hogy az első ucp bannra nem kaphat 3 hónapot hanem 2 hetet.

Ő is írt csak te be zartad különben is azért irok en is panaszt mert egy ilyen bannert nem kaphat 3 hónapot ocsi!
El kene azon gondolkozni hogy 1 ucp bannra NEM KAPHAT 3 HÓNAPOT!
le írtam mar elégszer hogy az első ucp bannra nem kaphat 3 hónapot hanem 2 hetet.
Hogyha neked ma jó akkor LETSZI menjünk be callba meg beszélni ezt az egészet

Nem megyünk sehova callba, a folyamatos dupla hsz-ert megkapod itt forumon a büntetőpontokat is. Nem tudom hol érzed magad, hogy itt öcsizel, de ebből a stílusodból hamar kapjál vissza.

Azt se tudod miről beszélsz össze-vissza írkálod a butaságokat.

• Kedvelés
Reactions: rey
Cső újra!

Erősen elgondolkodtam rajta, hogy az egész ügy/pk alatti stílusod miatt miért csak három hónapot kaptál... De maradjunk is ennyiben a továbbiakban. Azt ajánlom neked, hogy a stílusodon sürgősen fordíts legalább száznyolcvan fokot, illetve a kitiltás lejárta után tartsd be a szabályokat, amennyiben komolyan gondolod a pályafutásodat.

Jogtalan.

• Kedvelés
Reactions: norby, rey és peti
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.