Illegál/legál balance

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
tedd 0.25x re és meglátod, vagy gyere call és megmutatom én, mindj összeszámolom hányszor löteem én meg meg merre, meg hányszor a társa!
Nézd meg, ha én tévednék, de irl 15 lövést akármennyire fell is vagy öltözve isteni csoda hogy tulélj, de ic egyfolytába ilyen. Ugyan 1 pd s öltözön fel, klippbe löjétek a fejit még meg nem hall kifizetem a respawn kártyát, és küldjétek be a klippet ha tévedek. minimum 5-10 fejes kell egy halálhoz. Meg azt se értem, hogy ic miért nem törik el a keze vagy valami, 7 lövés után is simán tud löni.....
Eddig ügye az volt a gond, hogy az illegál volt túl erős a rampage miatt, most hogy erősítették a rendvédelmet egyböl lázad mindenki, feleslegesnek tartom ezt a "sztrajkot" meg kell igen is szokni azt, hogy ha valakire páncél, rampage nélkül mész rá 1db TEC-9-el, nem fog meghalni, és ez nem a sisak hibája vagy akármi is. Gondolkodjatok, használjátok a "furfangos" gondolkozási menetetek, vol olyan, ahol szinte 30 rendvédelmisböl, 20 at kiszedtek, és nem volt furfangos, egyszerű taktika. Most hiába fogjátok leszídni a sisakot a sárgafőldig, eddig a rampage volt OP, volt nektek mint illegál gondotok vele? hát nem, mert ahogy említették is, 4-5 ember leheozott 15-20 rendvédelmis gyárat vagy jeff-et, szerintem itt az örökké valóságig lehet vitázni, várjuk meg mit mondanak/tesznek a fejlesztők szerintem ezt a "vitát" felesleges folytatni.

Nem az a gond, hogy nem hal meg egy rendvédelmis, hanem az, hogy irreálisan sok lövést bír ki, miközben nincs rampage rajtuk. Ez nem taktika kérdése, hanem balansz. Egy TEC-9 nem vízipisztoly, ha minimum fél-1 tár kell egy emberre, ott valami félrement. rampage is csak azért volt erös, mert birtunk utánnaszivni, most viszont az inga átlendült a másik oldalra. A „szokjátok meg” nem érv, hanem beletörődés egy rossz rendszerbe. Közös balansz kell, ahol a rendvédelem erős, de nem golyóálló tank. Most meg túl lett húzva, a sisak ennyi !
És nem igaz, hogy nem veszitek észre mennyire erösek lettetek, de ha illegál nem jár rabolni a pd nek nincs dolga, és egyszer majd talán rendes lesz, mert igy értelme nincs akciozni. 5-6 misit hoz 2 benzinkut, viszont ha nem jön össze bukjuk a löszert fegyvert legroszabb esetbe, amugy meg csak 2 ezer pp t. és ez már nagyon uncsi, hogy érvényesülni alig bir az illegálos.

visszatérve a rampage-re. minimum 1 illegális 5 kokainnal indul meg akciozni, 40 et ad egy farm, de azt be is kell vetni, le kell szedni stb kb 30 perc munkája van az illegálnak vele tik meg csak megveszitek frakiszámlán körösztül 2 mp alatt. Meg még gyuri ir egy olyat ötletbe, hogy lehessen mindenhol sisakot venni, mert nem éri meg kijárkálni SF-be, hát ez már a vicckategória tetöpontja.

Meg még valami, a pd-t nagyon támogassák most ic, pár napja kaptunk egy jobb niont, ahol mindig egy 20 tétel volt, és lehetet egy kis pizt is szerezni, de ezt 2 nap után ki is vették. Minekünk meg 1 hét rilás után se gyöngitik azt a k..va sisakot.

Utoljára szerkesztve:
  • Haha
Reactions: ijuesa
VAgy legyen lekortlátozva, hányan jöhetnek ki pl gyár stb. Nem 10-15 rendör, hanem 2-3 és ugy is fer volna szerintem
persze, a maradék meg nézze HQ-n a falat, vagy kocsikázzon. Ne a játékosoknak kelljen már "megszívni" ezt, mert valami túl erős, vagy valami, ez abszurd.

Kb 20 golyoba nem hall meg a rendör
fejbe nagyon jó indulattal is egyszer találtad el. A sisak papíron három fejlövést véd ki. Itt ebben a pillanatban nem a sisak volt erős, hanem te ügyetlenkedeted el.

pd-sek akkor lehessen nekik is valami leggális drogot hordani
Ilyen meg nem lesz, ebben biztos vagyok.

Egyébként, miért nem próbál meg az összes, vagy legalább az aktív illegális frakció összeállni egy-két akció erejéig, és úgy egy aranybankrablás, vagy ATM fúrásban letesztelni, hogy valójában tényleg ennyire erős a sisak, vagy csak nem három-négy embernek kell elmenni akciózni. Ez csak egy ötlet, nem kötelező megvalósítani, de azért picit több esélyt látok arra, hogy megnyerjetek egy akciót, mintsem fórumon írtok teljesen feleslegesen róla, mivel Thomas leírta, hogy nem terveznek rajta módosítani. Valljuk be, sokkal nagyobb eséllyel tudtuk nekifutni, ha az átlagos 4-5 ember helyett, mondjuk 10-15-en indultok neki, ott kiderülne minden.

• Kedvelés
Reactions: ijuesa
persze, a maradék meg nézze HQ-n a falat, vagy kocsikázzon. Ne a játékosoknak kelljen már "megszívni" ezt, mert valami túl erős, vagy valami, ez abszurd.

fejbe nagyon jó indulattal is egyszer találtad el. A sisak papíron három fejlövést véd ki. Itt ebben a pillanatban nem a sisak volt erős, hanem te ügyetlenkedeted el.

Ilyen meg nem lesz, ebben biztos vagyok.

Egyébként, miért nem próbál meg az összes, vagy legalább az aktív illegális frakció összeállni egy-két akció erejéig, és úgy egy aranybankrablás, vagy ATM fúrásban letesztelni, hogy valójában tényleg ennyire erős a sisak, vagy csak nem három-négy embernek kell elmenni akciózni. Ez csak egy ötlet, nem kötelező megvalósítani, de azért picit több esélyt látok arra, hogy megnyerjetek egy akciót, mintsem fórumon írtok teljesen feleslegesen róla, mivel Thomas leírta, hogy nem terveznek rajta módosítani. Valljuk be, sokkal nagyobb eséllyel tudtuk nekifutni, ha az átlagos 4-5 ember helyett, mondjuk 10-15-en indultok neki, ott kiderülne minden.
De rey! Okés, hogy 1 x löttem meg a fejét, de láthatod hogy a társa 2-3 x elötte neki.
És 3 fejlövést meg 12 kéz/test lövést tul élt, és ez az egy dolog amit nem birok elfogadni… tetszik az ötlet, meg meg is lehetne valositanni, de érted…

tetszik az ötlet, meg meg is lehetne valositanni
akkor hajrá.
Ha már akkor is erős lesz a sisak, amikor több frakció összeáll egy akcióra, akkor lehet több értelme lenne Thomaséknak feldobni az ötletet, hogy valamit módosítani kell rajta, mintsem annyit küldeni, hogy egy ember nem tud megölni egy rendőrt szemtől szembe. Gondolkodjatok kicsit.

De az a lényeg, hogy papiron 3 fejesbe meghal az ember…
Igaz reeey???
Vagy talán mégse??

Úgyhogy mostmár senki ne probája bemagyarazni nekunk azt, hogy nem erös mert mostmár hihetetlen ami itt megy…
Még ajde játék megértem hogy 12 test meg 3 fejlövésbe nem hal meg egy rendör, de mikor m4 el 5 fejlövés,+ a testeket is tuléli azért haloo mostmár…

Utoljára szerkesztve:
Bármennyire is próbálsz kifigurázni, én veled/veletek ellentétben próbálok megoldást keresni a problémátokra, hogy bebizonyosodjon melyik félnek kedvez, ha egyáltalán kedvez ez az update.
Nem egy-egy videóból fog tudni összeállni a kép, én is nagyon szívesen beküldök egy videót, ami hasonló a jelenlegihez. Itt nem a sisak a legfőbb probléma, hanem a hitbox. Rengetegszer nincsennek regisztrálva a hitek https://streamable.com/2rscod

• Kedvelés
Reactions: Ervin43210
Bármennyire is próbálsz kifigurázni, én veled/veletek ellentétben próbálok megoldást keresni a problémátokra, hogy bebizonyosodjon melyik félnek kedvez, ha egyáltalán kedvez ez az update.
Nem egy-egy videóból fog tudni összeállni a kép, én is nagyon szívesen beküldök egy videót, ami hasonló a jelenlegihez. Itt nem a sisak a legfőbb probléma, hanem a hitbox. Rengetegszer nincsennek regisztrálva a hitek https://streamable.com/2rscod
Ez se semmi video azért😆😆😆😆
Még sotival is beledurantotál egyett..😂

A sisak, bekerülése óta több, kisebb változtatáson is átesett, így már elég sok tényezőtől függ, hogy pontosan hány lövést véd ki.
Erősebb fegyver = kisebb védelem.

Ahogy a rampage is. Kissé túllőttünk vele még az ezelőtti beállítással, így szükségesnek véltünk a csökkentését.

Néhány esetben pedig szerver terhelés okozta azt, hogy az adott illető vagy egyáltalán, vagy nem időben kapja a lövést, amit sikerült orvosoljunk.

Ezek alapján úgy véljük, hogy sikerült kialakítani egy megfelelő balanszt.

Ezek nem mostani módosítások, még mielőtt bárki is megijedne, már egy pár hete-hónapja bent találhatóak ezek.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.