Illegál-Legal balance change.

Krisi

Lelkes fórumhasználó
Globális Moderátor
LS
2024. 07. 30.
320
216
Debrecen
LS karakter
Kai Price
Illegál-Legal balance change
Rendvédelem részére

- Köteg ne meneküljön be úgy ingatlanba, hogy nincs rajta legalább 1-2 egység (Folytonos dara elkerülése érdekében)
- Pénzköteg elsődleges célja és prioritása az legyen, hogy az illegálos frakció leadja a pénzköteget és ne csak a lövés legyen generálva.
- Rampage/Sisak kiegyenlítése. (A Rampage jóval erősebb mint a mostani Rendvédelmi Sisakok így szinte esélytelen a Rendvédelem számára a pozitív végeredmény.)

Illegális Frakciók részére

-
Pénzkötegek árának növelése. (Reméljük, hogy ez az Illegális frakciók számára segítség lenne, és élvezhetőbb lenne a játékmenet és buzdítaná őket arra, hogy leadják a Pénzköteget.)
- Új rablási lehetőségek az Illegális frakciók számára. (Mivel jelenleg a szerveren található illegális tevékenységek végkimenetele szinte 100%, hogy interioros darába fog átmenni, ezért olyan lehetőségeket adni számukra, hogy ne interiorba kelljen végigvinni a folyamatokat. Pluszként új dolgok csak színesítenék az Illegál RP-t, és a Rendvédelemnek is több dologra kellene figyelnie így izgalmasabbá tenni a munkát.)

Összegzés
-
Természetesen ezekkel nem csak a Rendvédelem számára szeretnénk kedvezni, így írtunk az Illegális frakciók számára is kedvezést.
- Észrevételeink szerint az útóbbi időben a Rendvédelem eléggé inaktív lett.
- A játékmenet a Rendvédelemben az útóbbi időben eléggé egyhangúvá és unalmassá vált, ezért van ez a inaktivitás.
- Ha ezeken sikerül módosítani akkor sokkal élvezhetőbb lesz a játékmenet mindkét fél számára.

Utószó

Köszönjük ha végigolvastátok, reméljük eljut a vezetőség felé és érkezik valami reakció!
Amennyiben valakinek van még + dolga, azt nyugodtan írja a topic alá, szívesen várunk minden egyes véleményt erről a helyzetről.

Pénzköteg elsődleges célja és prioritása az legyen, hogy az illegálos frakció leadja a pénzköteget és ne csak a lövés legyen generálva.
Nem hiszem, hogy a legjobb ötlet lekorlátozni ilyen szinten egy scriptes rablást. Ha nekik ez okoz pillanatnyi örömöt, hát legyen. Ezt is lehet okosan csinálni, hogy amint a rendvédelmisek meghalnak a behatoláson, leadják a köteget, ezzel megúszva a kültéri lövöldözést, (ami azért valljuk be, milliószor kockázatosabb..)

Rampage/Sisak kiegyenlítése.
Sosem lesz egyenlő ez a kettő. Vagy a sisak lesz erős, és az lesz a probléma, vagy a rampage. Volt ezzel foglalkozva, amikor bekerült a sisak. Annyit lehetne talán csinálni, hogy pl egy TEC-9 ne törje egyből a sisakot, vagy két lövés legyen, de egy AR-M4A1-Sniper már annál inkább. De az se probléma, hogyha marad a jelenlegi rendszer, nem vészes őszintén.

esélytelen a Rendvédelem számára a pozitív végeredmény
Számtalan példa van arra, hogy nagy fölénnyel van egy-egy akció lehozva. Kicsit szerintem erős kijelentés, hogy esélytelen érvényesülni jelenleg.

Mondom ezeket úgy, hogy a szerveren töltött időm 90%-át rendvédelemben töltöttem, és töltöm most is.

Nem hiszem, hogy a legjobb ötlet lekorlátozni ilyen szinten egy scriptes rablást. Ha nekik ez okoz pillanatnyi örömöt, hát legyen. Ezt is lehet okosan csinálni, hogy amint a rendvédelmisek meghalnak a behatoláson, leadják a köteget, ezzel megúszva a kültéri lövöldözést, (ami azért valljuk be, milliószor kockázatosabb..)

Sosem lesz egyenlő ez a kettő. Vagy a sisak lesz erős, és az lesz a probléma, vagy a rampage. Volt ezzel foglalkozva, amikor bekerült a sisak. Annyit lehetne talán csinálni, hogy pl egy TEC-9 ne törje egyből a sisakot, vagy két lövés legyen, de egy AR-M4A1-Sniper már annál inkább. De az se probléma, hogyha marad a jelenlegi rendszer, nem vészes őszintén.

Számtalan példa van arra, hogy nagy fölénnyel van egy-egy akció lehozva. Kicsit szerintem erős kijelentés, hogy esélytelen érvényesülni jelenleg.

Mondom ezeket úgy, hogy a szerveren töltött időm 90%-át rendvédelemben töltöttem, és töltöm most is.
Nem beszelsz hulyesegeket rey, en melled allok

• Imádom
  • Kedvelés
Reactions: Krisi és rey

Köszönöm szépen a véleményt!

Az első ponton kívül mindenben egyet tudok érteni.

• Imádom
  • Kedvelés
Reactions: rey és Krisi

Az első pontodban talán igazad van, viszont valamit kezdeni kellene azzal, hogy ne csak mindig dara legyen mert eléggé unalmas már a helyzet.

A második pontodhoz. Ebben is látom a te részed, teljesen igazad van abban, hogy nem lesz egyenlő a kettő, már elég régóta nem mióta v4 van. De valamit lehetne tenni ezügyben, hogy mindkét félnek egyszerre élvezhető legyen a játék és kihívás is. Mivel a mostani helyzet az olyan, hogy a rendvédelem kap 2 fejest és vége, de az illegálba meg darálni kell, hogy csak a rampage lemenjen.

Természetesen vannak olyan helyzetek ahol az illegál veszít, de százalékosan valszeg nagyobb az esély arra, hogy nyerjen az illegál, hiszen a rendvédelem nagyon könnyen kiiktatható mivel 2 lövés/ ember. + ként az, hogy egy aranybankon - kötegen - kazettán már manapság nem jelen meg annyi rendvédelmi tag, lehetséges azért mert már unják a folyamatos halált, vagy kitudja.

Nem csak a legál részére szeretnénk kedvezni, mert akkor ők lennének olyan helyzetben mint most mi. Viszont valamit lehetne tenni az ügy érdekében, hogy mindkét csapat tudja élvezni a játékot hiszen az a cél. Esetlegesen mi abban is benne lennenénk, ha a frakciók megbeszélnék mit lehetne tenni, mi lehetne a jobb min kellene változtatni, de viszont ehhez már nem csak mi kezdeményezésünk kell, hanem összefogni a jó érdekében.

Köszönöm mégegyszer @rey !

• Kedvelés
Reactions: rey
Sziasztok! Gondoltam hozzászólok én is, reflextálnék mindegyik pontra.
Köteg ne meneküljön be úgy ingatlanba, hogy nincs rajta legalább 1-2 egység (Folytonos dara elkerülése érdekében)
Ennek igazából sok értelmét nem látom, mert ezt ugyanugy ki lehet játszani és utána megint intibe lesz a dara.
Rampage/Sisak kiegyenlítése. (A Rampage jóval erősebb mint a mostani Rendvédelmi Sisakok így szinte esélytelen a Rendvédelem számára a pozitív végeredmény.)
Véleményem szerint itt már nem ezekkel van a probléma miótta elkezdődött ez, hogy a szerverekre behozták a sisakot azótta folyamatosan ezen megy a vita. Mielőtt bejött senkinek nem volt azzal próblémája, hogy egy fejesbe meghal, most meg mindig azt számolja, hogy mennyi golyót kell kapjon, hogy meghaljon. Szerintem a sisakhoz abszolut nem kell hozzányúlni szerintem most így jó ahogy van. (Sosem lehet úgy megcsinálni, hogy teljes legyen a balance mert nem minden azon múlik, hogy te éppen hány fejesbe halsz meg.)Rampagel volt nekem problémám mert elég szinkronos és egyébként gyenge még így is. Múltkor leteszteltük, hogy mennyi idő egy 0 ról 100 ra szivás 6,43 perc. És mivel teljesen lelehet lőnni akkor 6 perc kell arra, hogy újra szivd magadat ami szerintem nem minden helyzetbe állja meg a helyét. De ezek ellenére még így is játszható ahogy az látszik. Véleményem szerint itt már nem ezekkel van a probléma, hanem a rendvédelem játék stílusával és létszámával és a rendvédelem adta jarművek/ tárgyak kihasználatlansága.(lenco,RD, helikopterek) Mivel egyik nap van fent 40 rendvédelmis másik nap már alig éri el a 20 at. És még egy észre véttel, hogy nagyon sokszor látom, hogy fent van 20 rendvédelmis és a 20-ból 4-5 ember jön ki kb folyamat. Nyilván 5 ember nem fog nyarat csinálni.(A kötelező c11-et kicsit jobban kéne szankciónálni, de ez csak egy ilyen gondolat, nem tudom, hogy müködik ez rendvédelem oldalról.)

A játékmenet a Rendvédelemben az útóbbi időben eléggé egyhangúvá és unalmassá vált, ezért van ez a inaktivitás.
Elhihetted, hogy nem csak nektek unalmas, de sajnos ezek a lehetőségek vannak.

Összegzés: szerintem ezt a sisak rampaget már nem kéne húzogatni mert egyik rosszabb lesz mint a másik, új rablás lehetőséggel egyett értek. A többit meg kifejtettem, hogy mit gondolok.

-Croxy.

• Imádom
Reactions: Miruus1