Igor Zachary panasztétele David-ra.

• Thread starter Thread starter Capika
  • Start date Start date
  • Válaszok 3
  • Látta 129
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Capika

Újonc
2025. 06. 06.
7
2
LS karakter
Igor Zachary
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Igor Zachary.
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
David.
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Elmentem egy autót nézni, a srác anim funolt, provokált, ott hagytam, majd írtam neki sms-ben hogy vissza megyek annak nem lesz jó vége, továbbra is provokált mivan nem megyek beszartam stb stb. Vissza mentem majd egy hedivel le tudtam a dolgot. David oda getelt majd mind ezeket a provokálásokat semmibe nézve a játékostól kérdezve hogy ki ossza e rám a szankciót, szerintem ezt egy adminnak kellene eldönteni hogy most kiosztja e a szankciót vagy sem, nem egy játékosnak. Illetve az én érveléseimet, animfunot semmibe nézve ki osztott egy 60 perces AJ-t DM indokkal, hol ott szerintem elég okom volt arra hogy ki lőjjem a srácot aki provokált hogy menjek vissza és lőjjem le. A bizonyítéknál jól látható az animfun és az sms.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
,
Megjegyzés:

Nem tartom jogosnak a jailt és hogy egy játékos dönti el az én szankciómat, nem pedig egy admin akinek ez lenne a dolga.

Szép napot!

1. Első fényképről majdnem semmise látható csak annyi, hogy valamit ott csinál, ha egy videó lett volna, hogy már régebb óta csinálja akkor azt mondom okés.
2. A karaktered nincs frakcióba/nincs karakter története ezáltal neki teljesen idegen az őlés főleg úgy, hogy szóba mondott neked pár csúnya dolgot. IRL se lősz valakit fejbe mert beszólt neked.
3. Ha odamentél volna és animba vered vagy valami és nem megölöd akkor nem lett volna semmi bajom de, hogy messziről fejbe lővőd azzal már van bajom.
4. A játékost azért kérdeztem meg, hogy kéri-e a szankciót vagy sem mert ha megtudjátok beszélni akkor lehetett volna, hogy az egyik megy jobbra a másik pedig balra

Sziasztok panaszt én fogom bírálni, David küld át az aznapi logod kérlek.

• Kedvelés
Reactions: koko34
Sziasztok megérkeztem a bírálattal.
Kitérnék elsősorban a Dm-re, szankció egyértelműen jogos, ezért nem ölünk nem elég indok az hogy oda szólt és volt vita.
Másodrészben pedig az animfunot említeném meg, nem történt animfun átnéztem az admin logját rá kérdezett és megnézte, azt a képet amit ide is küldtél azt csatoltad az ügyön is. Az hogy a saját házánál és a saját kocsija előtt táncolt nem mondanám animfunnak.
Admin nem hibázott, panasz jogtalan.

• Imádom
  • Kedvelés
Reactions: koko34 és _David_
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.