Mindenkit meg kérnék hogy figyeljen a helyesírásra, illetve a minta szerint töltsük ki.
- IC (In Character) -
Jelentkező neve: Igor Zachary.Születési helye, ideje: 1988. 11. 14.
Bejelentett lakcíme: Los Santos Hauptstrasse 27.
Legmagasabb iskolai végzettsége: Érettségi bizonyítvány.
Megszerzett szakmák, képzettségek: C, D kategóriás jogosítvány megléte. Kőműves és Festő szakma.
Nyelvismeret: Olasz, Francia.
Miért szeretne csatlakozni a OKF-hez?
Mindig is vonzott ez a hivatás hogy segítsek a bajbajutott embereken.
Ön egy számítógépes teremben tartózkodik, ahol tűz keletkezik. Mi a teendő?
Első sorban áramtalanítom az egész termet.
Ön és a társa éppen egy lángoló lakóházban végeznek felderítést,majd a társával bármilyen baleset történik mi a teendő? (Te döntöd el milyen baleset történt)
Tegyük fel a bajtársam vissza esik a lépcsőn megsérül a lába, a legeslegelső teendőm az hogy biztonságosan ki menekítsem a lángoló lakóházból.
Egy lakás tűzhöz értesítenek minket mi a teendő kiékezéskor?
A lakástűz felmérése mekkora terjedelmű a láng, illetve hogy van e ember az épületben! Ha van ember az épületben az első és legfontosabb dolog a bent ragadt ember/emberek biztonságos ki menekítése.
Számára mit jelent a Csapatmunka?
Számomra a csapatmunka a bizalmat jelenti, a munkamegosztást, azt hogy több ember egy célért küzd és persze a csapatmunkába bele tartozik az is hogy egymásnak segítünk ahol tudunk.
- OOC (Out Of Character) -
Mesélj magadról, mit kell tudnunk rólad? (neved, korod, egyéb információk)Bálint-nak hívnak. 24. életévemet töltöm novemberben. hegesztőként dolgozok jelenleg magyarországon, viszont éltem több mint másfél évet svájcban ahol asztalosként dolgoztam. Körülbelül saccper 10 éve csöppentem bele az RP világába, persze voltak kisebb-nagyobb kihagyások. Hobbi szinten enduro motorozok körülbelül 5 éve, vagy ha időm engedi akkor a gép előtt szoktam elütni az időt.
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
20.008. percel rendelkezem.
UCP Előzményről kép: (imgur)
, ,
Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
Más szerveren voltam OKF tag és szerettem ez az rpt.
Voltál-e már korábban más frakcióban? Ha igen, miért léptél ki?
Voltam a PF-ben közel 2 hónapot elég monoton volt ezért átmentem a Honvédségbe ahol kicsivel több mint 1 hónapot töltöttem el, onnan pedig azért léptem ki mert leader váltás volt, és sok minden nem tetszett.
Kijelentem, hogy a jelentkezés során nem használtam külsős vagy egyéb segítséget.
Kelt: 2026.03.16.
Aláírás: Igor Zachary.
.png)