(Töltsd ki figyelmesen, minden kérdésre válaszolj!)
A jelentkezés IC része
Családi és utóneve: Igor Zachary.
Születési neve: Igor Zachary.
Születési helye, év, hónap, nap: Bayside 1988. 11. 14.
Anyja neve: Mia Tracy.
Személyi igazolvány száma: 776993ZQ.
Vezetői engedély száma: 596006EE.
Elérhetőségei (telefonszáma, e-mail címe): +38-76-470-2896.
Családi állapota: Egyedülálló.
Lakóhelye: Los Santos.
Korábbi foglalkozásai, beosztásai: Futár szolgálat, Sofőr. Raktáros, targonca vezető.
Miért pont hozzánk jelentkezik? A városhoz eddig nem igazán tudtam hozzá tenni, szeretnék valami hasznosat csinálni. A tilosban és az útszélén parkoló autók eléggé zavaróak számomra, szeretném a városban ezt a rendet fenn tartani.
Mivel tud nekünk többet nyújtani, mint más? Jól dolgozok csapatban, 15 év rutinom van vezetésben, könnyen tanulok, rugalmas és jó a probléma megoldó képességem.
Milyen elképzelései, elvárásai vannak a munkakörrel kapcsolatban? Szeretném itt is megállni a helyem, oda figyelni a város autóira amik nem a megfelelő helyen parkolnak. Elvárásaim nincsenek a munkakörrel kapcsolatban, én inkább örülnék hogyha ezt a munkakört a magamévá tudhatnám.
A jelentkezés OOC része
Írj magadról legalább 8-10 mondatot: Bálintnak hívnak, 23. életévemet tölöttem novemberben, hobbi szinten enduro motorozok körülbelül 4 éve ha időm engedi.
Hegesztőként dolgozok, mellette rengeteget maszekolok, fűnyírás/favágás minden ami kerti munka. 1.5 évet éltem svájcban is, januárban lesz 2. éve hogy haza tértem magyarországra, ott asztalosként dolgoztam, mindenhez is értek egy kicsit.
Mióta játszol a DawnMTA szerverén, mennyi játszott perced van? 2025. 05. 19-én. Regisztráltam. 10.738 Játszott percel rendelkezem.
Miért ebbe a frakcióba szeretnél jelentkezni? Nem voltam még soha Parkolás Felügyelet tagja, szeretném magam ebben is ki próbálni de nyilván nem átjáróházként hogy egy hét után le lépek.
Melyik az a frakció vagy frakciók amikbe voltál? Illegális frakcióban voltam Alleader pozícióban, most hirtelen nem ugrik be a frakció neve, más frakcióban még nem tevékenykedtem.
Heti hány percet tudnál a frakcióra szánni? Heti szinten 500-1500 percet tudnék rá szánni a frakcióra.
Van-e mikrofonod, illetve használsz-e Discordot (Discord neved): Van mikrofonom és használok is Discordot de viszont beszélgetni nem igazán szoktam mivel a barátnőm nem igazán tudja elviselni. Discord nevem: Cápika , capika_00485.
Voltál már adminjailben, avagy banolva a szerverről? (képi bizonyíték):
Köszönjük, hogy kitöltötted a jelentkezést!
Sok sikert kívánunk a felvételihez!
Sok sikert kívánunk a felvételihez!
Utoljára szerkesztve:
.png)