igor jacovic--lorenzo caruso - Pandor

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Lacko22

Újonc
2025. 03. 20.
15
0
LS karakter
Igor jacovic
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

igor jacovic
Panaszra tett személy InGame neve:
lorenzo caruso
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Szia, történt ma egy olyan eset, hogy egy megbeszélt üzlet során Lorenzo Caruso karakterrel több értékes tárgyat adtam át neki (Tan AR-15 + Aimpoint (sokkoló), M4A1 Summer, fegyvervásárlási bizonylatok, műszaki adatlap, jármű kulcs), majd átírtam neki az Alfa Romeo Giulia járművet is. A megbeszéltek szerint ezekért ellenértéket (pénzt vagy más tárgyat) kellett volna kapnom, viszont az átadás után semmit nem adott vissza, hanem magánál tartotta a tárgyakat és a járművet.
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó)
:https://pastebin.com/fYHZarXL
Megjegyzés:
_

Sziasztoook! A pk-t én fogom bírálni, Másik félnek 24 órán belül várom a válaszát!

• Kedvelés
Reactions: Adammm
Na várjunk csak egy pillanatot, az üzlet az volt, hogy egy Tan ar15-ért mint írtad sokkoló néven, illetve egy m4a1 summert adok az alfádért, a csere meg is történt, bizonylatot is átadtam, tudomásom szerint jót, nem értem a pk-t, várom a választ rá.
UI: Még pénzt is akart volna kérni az autóért, viszont leírtam neki, hogy az üzlet úgy volt, hogy adom a 2 fegyvert az autóért, ezen röhögtünk egy jót, és mentünk tovább, elvittelek farmokhoz, ha lett volna valami problémád, ezt akár ott is lehetett volna mondani, amit leírtál, hogy te adtad a fegyvereket, az a logból is kiszűrhető, hogy a fegyvert én adtam. Saját log: https://pastebin.com/gpyKTMK2

Utoljára szerkesztve:
igen csak ezzel aza baj hogy masnap nem volt meg a summer m4a1 a bizonylata es amikor mentem masnap a farrmhoz akkor egy navos meg allitot hogy elenörizön engem es mivel az autoban volt a fegyver igy el akkartak venni en montam occ ba hogy van bizonylat rola es egy masik bizonylat volt helyte nem a summer m4a1 é es azt hittem hogy el hagytam de ra jottem hogy nem tobtam ki es a log ba se volt hogy ki dobtam volna igy at vetre egy bizonylatos fegyverel es kernem vissza a kocsit vagy a arat a fegyvernek ja esteleg van egy kerdese akkor nyugotan mondja meg ebbolnem lesz baj csak azt hiszem hogy at vert engem egy ellege nagy aru kocsival amit el cserltem egy hianyos bizonylat nekuli fegyvere es azt montad hogy van rola bizonylat de rosszat attal amikor jott a navos akkor hivta egy admint is ez ugyben hogy mi lehet a problema es azt monta hogy nincs errol a fegyverolbizonylat de mivel te azt montad nekem hogy van rola de nem volt nalam igy ez egy hazugsagnak van itelve de ha valami gondja van ezze akkor kerem mondja el es meg beszeljuk a dolgot irta igor

ha akkaod akkor el is kuld hetem a kepet a bizonylat rol es akkor meg lattjuk mi lesz tesom de ha neked lesz igazad akkor semi baj en tevetem de ha inekem lesz kerem a kocsim vissza

igen csak ezzel aza baj hogy masnap nem volt meg a summer m4a1 a bizonylata es amikor mentem masnap a farrmhoz akkor egy navos meg allitot hogy elenörizön engem es mivel az autoban volt a fegyver igy el akkartak venni en montam occ ba hogy van bizonylat rola es egy masik bizonylat volt helyte nem a summer m4a1 é es azt hittem hogy el hagytam de ra jottem hogy nem tobtam ki es a log ba se volt hogy ki dobtam volna igy at vetre egy bizonylatos fegyverel es kernem vissza a kocsit vagy a arat a fegyvernek ja esteleg van egy kerdese akkor nyugotan mondja meg ebbolnem lesz baj csak azt hiszem hogy at vert engem egy ellege nagy aru kocsival amit el cserltem egy hianyos bizonylat nekuli fegyvere es azt montad hogy van rola bizonylat de rosszat attal amikor jott a navos akkor hivta egy admint is ez ugyben hogy mi lehet a problema es azt monta hogy nincs errol a fegyverolbizonylat de mivel te azt montad nekem hogy van rola de nem volt nalam igy ez egy hazugsagnak van itelve de ha valami gondja van ezze akkor kerem mondja el es meg beszeljuk a dolgot irta igor
Ezt akár privátban is lehetett volna jelezned és akkor nem kell pk-t írnod, ez esetben én nem érzem magam hibásnak mivel én odaadtam a bizonylatokat és te meg is nézted őket, ha szükséged van még a bizonylatra nagyon szívesen odaadom és vissza tudjuk cserélni őket, de egyébként a summer m4a1-re mivel event item, és csak a mostani eventből lehet ilyet szerezni, nem szükséges hozzá bizonylat. Ha gondolod tudok még választadni pár kérdésedre, innentől kezdve én várom az admin bírálatát az ügyben. UI: szerintem egyébként te hazudsz a pk-ban rólam, felesleges információkat említesz meg, illetve nem mellesleg teljesen fals az egész amit ide leírtál nekem, mivel egyáltalán nem te adtad a fegyvereket, illetve egyáltalán nem tartozok neked semmivel, nem volt átverés és így volt alapból megegyezve, mint fent is leírtam, pénzt is szerettél volna kérni mellé, de az üzlet nem így szólt, szóval csak a fegyvert adtam oda.

ha akkaod akkor el is kuld hetem a kepet a bizonylat rol es akkor meg lattjuk mi lesz tesom de ha neked lesz igazad akkor semi baj en tevetem de ha inekem lesz kerem a kocsim vissza
Kocsidat én részemről nem fogom vissza adni mivel ki lett perkálva minden, mint fentebb írtam, ránéztél a bizonylatokra és le
okéztad, ez innentől kezdve szerintem nem az én felelősségem. Bíráló Admin válaszát várom!

te hat azt mondotd hogy nem szukseges a bizonylata summer m4a1 re ha ez igy van akkor en le zarom az ugyet de meg egy kerdes ha nincs rola bizonylat akkor nem is tudjak el venni ha egy full radom rendor oda jon vagy ez hogy van mert nem tudom sry

tehat ezzel anyit akkarok mondani hogy fegyvere igy mivel nincs meg az bizonnyla tudnak ra ugyan uyg adni fel szoltitast de nem fogjak egy bol el venni igy nem leszek miuszban ha ez igy van akkor tenyleg le zarom az ugyet es bocsanatot kerek az kelemetlensegert irta igor

te hat azt mondotd hogy nem szukseges a bizonylata summer m4a1 re ha ez igy van akkor en le zarom az ugyet de meg egy kerdes ha nincs rola bizonylat akkor nem is tudjak el venni ha egy full radom rendor oda jon vagy ez hogy van mert nem tudom sry
Nem kell hozzá bizonylat, ehez volt mert vásárolták token shop-ból. Ugyan úgy rakhat rá figyut, igen. tudtommal egyből nem vehetik el, csak a 3. figyu-nál

Ugy látom már nagyjából megbeszéltétek, annyit hozzáfüznék ehhez hogy a bizonylatot vissza tudod igényelni itt forumon a fegyverhez.

tehat ezzel anyit akkarok mondani hogy fegyvere igy mivel nincs meg az bizonnyla tudnak ra ugyan uyg adni fel szoltitast de nem fogjak egy bol el venni igy nem leszek miuszban ha ez igy van akkor tenyleg le zarom az ugyet es bocsanatot kerek az kelemetlensegert irta igor
Bizonylatot vissza tudod igényelni. Mint Mondtad le zárod részedről az ügyet. szankció nem lesz osztva!

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.