Sziasztok, én voltam az elkövető! A problémám a következő!
Az eset 8 óra tájékán történt ([2025-07-27 20:28:40] [Output] : *** Quinton Lowe belenézett a csomagtartóba.)
Az említett bizonylatok közül 1db volt a csomagtartóban, az ahhoz tartozó fegyvert szándékosan ott is hagytam, a szabályokat tiszteletben tartva.
Feltöltöm az esetről készült videót, amin szintén tisztán látszódik, hogy a bizonylatok nem voltak a csomagtartóban.
https://streamable.com/9v303j
[2025-07-27 20:32:12] [Output] : *** Quinton Lowe felnyitja a csomagtartót, minden értéket barátja autójába pakol.
[2025-07-27 20:34:09] [Output] : *** Quinton Lowe befejezi a "munkáját", gyorsan beül az autóba és eliszkol társával a helyszínről.
A logokat pedig ne 22:00-tól nézzék vissza, hanem értelemszerűen egy napi logot kérjünk mindenkitől, hisz nyílvánvaló, hogy a bizonylatok az "eset" után kerültek a csomagtartóba utólagosan, és hogyha mindenki az igazat mondja ez egyértelműen látszódni fog a logokból.
Azt viszont egyáltalán nem tartom helyesnek, hogy hamis vádakkal próbáljátok vissza szerezni a fegyvereiteket, ezzel az érintett adminisztrátort is félrevezetve. Ráadásul teljesen feleslegesen, hisz a főadmin pontosan látja a logokból, hogy mi-mi után következett.