Elutasítva HungarocelHenrik unban kérelem (LS)

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.
2025. 07. 02.
1
0
LV Karakter
Hungarocel Henrik
1000011071.png

Neved:
< Hungarocel Henrik >
Kitiltás időpontja:
< 2024.12.12. >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Pelambre >
A kitiltás indoka:
< Fun névvel való regisztráció, szerverszidás discordon, adminok zaklatása UB-val kapcsolatban >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Szia Pelambre, szeretnék bocsánatot kérni a múltban történtekért, és remélem, hogy még tudok játszani a DAWN MTA szerverén. Tudom, hogy hibáztam, és most már belátom, hogy amit tettem, annak következményei vannak, akár direkt, akár véletlenül történt.

A “Fun” nevű regisztrációmat nem tagadom, azt én hoztam létre, és bár a névválasztást magam részéről nem érzem támadónak vagy provokatívnak, megértem, ha más ezt máshogy élte meg, de sajna én egyből ban-t kaptam ami szerintem nem jogos, mert sokan ilyenkor csak egy 9999 perces jailt kapnak ameddig meg nem változtatják a nevüket. Ezen kívül ezt a részt tehát jogosnak tartom, és elfogadom a kritikát.

Ami viszont a többit illeti – a szerver szidását, adminok zaklatását, vagy azt, hogy “zaklattam volna admint, hogy ub-zanak” – ezekkel nem értek egyet. Őszintén mondom, hogy nem állt szándékomban ilyet tenni, és ha valamilyen félreérthető viselkedésem volt is, az biztosan nem volt szándékos vagy rosszindulatú. Ha valami mégis annak tűnt, akkor azt nagyon sajnálom.

Nem volt semmilyen nyomós okom arra, hogy bárkit bántsak, sem az adminokat, sem a közösséget – és utólag már tényleg bánom, hogy ezt tettem. Nem vagyok tökéletes, de próbálok tanulni a hibáimból, és csak szeretném, ha ezt a helyzetet emberként tudnánk kezelni, tisztelettel.

Tényleg sajnálom, ha megbántottalak vagy bárkit kellemetlen helyzetbe hoztam. A feloldást azért kérném hogy a barátaimmal tudjak játszani a szerveren, nyilván tudom hogy ez nem indok, ok a feloldásért! Köszönöm, hogy végigolvastad. >​

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.