- 2025. 06. 01.
- 2
- 0
- LS karakter
- Humberto Santos Martinez
- LV Karakter
- Humberto Santos Martinez
I. IN CHARACTER
Ebben a részben az IC karakteredre vagyunk kíváncsiak, válaszaid így add meg.
Ebben a részben az IC karakteredre vagyunk kíváncsiak, válaszaid így add meg.
Teljes név:
Humberto Santos Martinez
Születési hely, idő:
San Fierro, 1998.06.06
Bejelentett lakcím, tartózkodási hely:
Tierra Robada
Korábbi munkahelye(i):
Rendőrség, Nemzeti Nyomozó Iroda
Büntetlen előéletű? (X-el jelölje a négyzetben)
[ X ] IGEN
[ ] NEM
Miért szeretne a Rendőrség kötelékében csatlakozni?
Régebben már teljesítettem szolgálatot a Rendőrség kötelékében és visszaszerelnék hogy újra teljesíteni tudjam hivatásom.
Volt már korábban tapasztalata a Rendőrséggel? (Amennyiben igen, fejtse ki!)
-
II. OUT OF CHARACTER
Ebben a részben Rád, OOC vagyunk kíváncsiak. A valóságnak megfelelő dolgokat adj meg, korrektség nálunk fontos a frakcióban.
Ebben a részben Rád, OOC vagyunk kíváncsiak. A valóságnak megfelelő dolgokat adj meg, korrektség nálunk fontos a frakcióban.
Mutatkozz be néhány mondatban:
17 éves vagyok, Kokonak szoktak szólítani. 3 éve játszok huzamosabb ideje MTA szervereken.
Mióta játszol a DawnMTA szerverén és jelenleg mennyi játszott perced van?
2024. 09. 21. regisztráltam majd erre rá 2 hónapra játszok normálisan a szerveren kisebb nagyobb kihagyásokkal. 22 921 percem van.
Miért szeretnél a frakció tagja lenni, miért pont a Rendőrség?
Régebben már voltam a frakcióban és visszalépnék mert élveztem és jó időket töltöttem itt.
Miért téged válasszunk? Emelj ki pár jó illetve negatív tulajdonságot is.
Az eddig tapasztalataimat könnyedén tudnám hasznosítani újból a frakcióban. Pozitív: segítőkész, jó problémamegoldó képesség, elhivatott. Negatív: hirtelen haragú, jellemző hogy kimért vagyok és ingerlékeny
Naponta mennyi időt tudnál fordítani a frakcióra?
3-4 órát bőven.
Milyen frakciókban voltál ezelőtt? Mennyi időt töltöttél el bennük, és miért hagytad ott őket?
Rendőrség: Főtörzszászlós, KR majd METRO | Nemzeti Nyomozó Iroda: Zászlós. A rendőrségben 4 hónapot, az NNI-ben 1 hónapot. A rendőrség kötelékéből szereltem át az NNI-hez mert ki szerettem volna próbálni magam mélyebb behatású nyomozati feladatok ellátásában. Az NNI pedig megszűnt még ott szolgáltam.
III. EGYÉB
Karakter ID (HOME panelben találod):
2261
Jelenlegi játszott perc (HOME panelben találod):
22 921
AdminJail-ek (UCP-ről kép):
Kitiltások (UCP-ről kép):
Előző nevek (UCP-ről kép):
Bármi ami az előéletedhez hozzáfűznél (Opcionális):
-
Rendelkezel Discord programmal?
Igen.
Elolvastad a Rendőrségi Akadémia szabályzatát, annak menetét és elfogadod az ott leírtakat?
Igen.
Elolvastad a Rendőrség frakciószabályzatát és elfogadod az ott leírtakat?
Igen.
Ezen jelentkezési formanyomtatvány beküldésével elismeri, hogy minden ön által írt adat teljes mértékben a valóságot tükrözi, abban kétes vagy nem bizonyítható állítás nincs.
((Tudomásul vetted az összes követelményt, ezeknek megfelelsz és teljesíteni tudod őket. Valamint elfogadod, és a sikeres felvétel után betartod a frakció szabályzatát.))
Humberto Santos Martinez
[/spoiler]