Hulio Archivaldo

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Arnoldka18

Újonc
2025. 06. 04.
3
0
LS karakter
Hulio Archivaldo
1. Discord neved: arnoldka
2. Hogyan szólíthatunk?Arnold/Arnoldka
3. Hány éves vagy?18
4. Játtszott perceid száma? 94
5. Voltál-e már nagyobb szerveren rendvédelemi szervezet tagja? regen sokat voltam rendevedelembe altalaban minden szerveren ahol jatszottam
6. Hány adminjailt, kirúgást, kitiltást kaptál? ((UCP KÉP)) nem kaptam meg
7. Mesélj magadról pár mondatban. Arnoldnak hivnak 18 eves vagyok hobbi szinten focizok baratokkal vagyok ezek mellett jatszok
8. 3-3 Pozitív és negatív tulajdonság jol dolgozok csapatba. a problema megoldokepessegem a helyen van. vicces embernek tartom magam . forro feju vagyok (neha) neha onfeju , indulatos,

Személyes információkSzemélyes információk
Általános adatok
1. Teljes neve: Hulio Archivaldo
2. Születési helye, ideje: Columbia 1978 10.12
3. Legmagasabb iskolai végzettsége: Felsofoku vegzettseg
4. Büntetett előéletű? nem
5. Hol képzelné el magát a rendőrségnél 2 hónap múlva? Probalnek minel magasabb pozicioba kerulni es tapasztalatot gyujteni
6. Szolgált már fegyveres szervnél? igen szolgaltam
7. Hogyan vezetne le egy közúti ellenőrzést? Eloszor felre alitanam az adott jarmuvet majd megkernem hogy alitsa le az autot es menjunk fel a jardara elkerem a szemelyit jogsit forgalmit a rendszerbe lekerdezem ha stimmelnek az adatok es nincs korozes alatt az auto es mindent rendben talaltam tovabb engedem
8. Mi maga a rendőrség? A rendorseg egy olyan szervezet akik a bunt es a varosba nem illo embereket uldozi
9. Mi a különbség a feljebb való és a közvetlen felettes között? A kulonbseg az hogy a kozvetlen felettes az nekem es az alattam talalhato kollegaknak adhat parancsot a feljebb valo felettes pedig majdnem mindenkinek
Válasz
10. Egy közúti bírságnál amikor kiosztja a csekket, akkor mi szerint fog mérlegelni, hogy mekkora szabású büntetést fog kiosztani, amennyiben az intézkedés alá vont személy rendelkezik priusszal? megnezem hogy az adott szemelynek milyen buntetesei voltak ez elott es annak megfeleloen fogom a penzbirsagot kiszabni
11. Meséljen magáról pár mondatban. Hulio Archivaldo nak hivnak 47 eves vagyok columbiabol erkeztem egy uj elet remenyebe ott is szolgaltam rendorkent a vezetesi tudasom magas szinteken van
Szituációs kérdések
1. Mit tesz, ha maga vezet egy üldözést és az üldözött járműből tüzet nyitnak? szolok a tarsamnak hogy azonnal hivjon erositest es olyan helyre probalok menni ahol nem sodrom veszelybe a sajat es a tarsam eletet majd ha kiert az erosites es az elkovetok folytatjak a lovest akkor mi is viszonozzuk
1. Miként jár el, amikor egy igazoltatás során csomagtérben droghoz szükséges alkotó elemeket talál, és a tulajdonos állítása szerint nem tudja, hogy mik azok? a radioba bele mondom hogy kabitoszer gyanus alapanyagokat talaltam majd az illetot elo alitom es az orson kihalgatom

Attachments

• Képernyőkép 2025-06-05 204156.png
    Képernyőkép 2025-06-05 204156.png
    26.4 KB · Látta: 124
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.