Hugo Zoheir Jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Gulifonok

Újonc
2026. 03. 09.
6
2
LS karakter
Hugo Zoheir
tek.png

TERRORELHÁRÍTÁSI KÖZPONT
JELENTKEZÉSI KÉRELEM

OOC INFORMÁCIÓK
1. Életkorod: 20
2. Mesélj magadról pár mondatban: Tamásnak hívnak, mint említettem 20 éves vagyok. Jelenleg tanuló posztot töltök be 13. évfolyamon technikusi szakon, nem fogok mellébeszélni életem egyik legrosszabb döntése volt, mivel sokáig agyaltam mi legyen úgy döntöttem, hogy ez a kis idő ami még hátravan nem fog eltántorítani szóval megcsinálom. Egyébként nem tervezek utána sokáig az országban de ez még eléggé képlékeny. Időközben rájöttem, hogy az autók érdekelnek és mindenféleképpen ilyen ágon fogok elhelyezkedni a jövőben. Jelenleg is fejlesztem magam amennyire csak lehet. Emellett rendszeresen sportolok. Kipróbáltam sok mindent az évek során, általános sportok foci stb., küzdősportok, de végül a konditerem az amiben megtaláltam önmagam.. talán azért mert itt nincs úgymond nagy versengés mivel az egyetlen vetélytársam saját magam. Plusz időben is kedvező és hát nincs mit tagadni szeretem.
3. Miért pont téged válasszunk?: Úgy gondolom, hogy gyorsan ismerkedő, könnyen beilleszkedő típus vagyok talán a nyitott személyiségem miatt. Szeretek csapatban "dolgozni" új embereket megismerni, és eléggé elkötelezett vagyok az mellett amit csinálok.
4. Mióta játszol a szerveren, illetve mikor regisztráltál be?: 2025. 01. 03. 21:54
4.1 Játszott perceid száma [KÉP]:
4.2 Karakter ID-d (nem Account ID): 5954
4.3 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 2-3 óra vagy lehet több néha
5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Érdekel a Terror Elhárítás, illetve egy ilyen profi csapatban nagyon sokat tudnék tanulni elsősorban a társaimtól és önmagamról egyaránt. Szeretném elszentelni magam egy olyan frakciónak ahol hosszútávon lehetek. + Sok sok évig illegálban gondolkoztam de asszem változok mert sokkal izgalmasabbnak/érdekesebbnek tartom a rendvédelmet.
6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?): Tekben voltam illetve nav. 1-hónap tekben illetve 2-hetet Navban Hugo Zoheir névvel voltam, Tekből azért távoztam mert elvették NAV időszakban meg nem volt időm játszani
7. Csatolj egy képet a névváltásaidról:
8. Csatolj egy képet az adminjaileidről:
9. Csatolj egy képet a banjaidról:
10. Fejtsd ki szerinted mi a Terrorelhárítási Központ feladata, jogköre!: A magas priorítást élvező személyek és objektumok teljeskörű védelme, terror cselekmények elhárítása, terrorszervezetek elleni fellépés
SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK
ÁLTALÁNOS ADATOK
1. Teljes neve: Hugo Zoheir
2. Születés helye: Vice City
3. Születés ideje: 1993.12.28.
4. Nem: Férfi
5. Családi állapota: Egyedülálló
6. Foglalkozása: Autószerelő
ELÉRHETŐSÉGEK
7. Bejelentett lakcíme: Palomino Lakeview St. 38.
8. Telefonszáma: +38-76-103-8940
9. E-mail címe: [email protected]
KÉRDÉSEK
VÁLASZÁT MINDEN ESETBEN X-EL JELÖLJE!
1. Volt már az állomány tagja?
[X] Igen.
[ ] Nem.
1.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát: Családi okok miatt lekellet szereljek
2. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?
[X] Igen.
[ ] Nem.
3. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?
[ ] Igen.
[X] Nem.
3.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
4. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?
(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ ] Igen.
[X] Nem.
5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt?
[ ] Igen.
[X] Nem.
5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget?
[ ] Igen.
[X] Nem.
6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:
7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel?
[X] Igen.
[ ] Nem.
8. Beszélt idegennyelv(ek)?
Görög, Angol, kevés Olasz​
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket?
[ ] Igen.
[X] Nem.
9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
ZÁRADÉK
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Los santos, 2026..03.28.
Hugozoheir

Egy lapod már el lett fogadva, ezt zárom/helyezem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.