Hugo Frederico - Trombitas

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Gerii23

Újonc
2024. 08. 08.
33
12
LS karakter
Hugo Frederico
LV Karakter
Hugo Frederico
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Hugo Frederico
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Trombitas
Panasz oka, leírása, kifejtése:
helytelen szankció adás
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:

Nos, az volt, hogy egy navos odajött hozzám a déli szerelőnél, és elkérte az irataimat. Utána hirtelen rám fogták a fegyvert, mivel körözött voltam CSH indokkal. Kiszálltam és nyomtam egy What animot, semmi rossz szándékból, és még erre hívtak rám admint, és kaptam 90 percet mert hogy nyomtam egy What-ot. Ha elkezdek táncolni, az másabb, azt megértem ha arra kapok jailt, na de erre szerintem így nem korrekt. Még direkt kerülöm is hogy kapjak admin jailt, de így nem lehet, ha ennyi kis apró dologra hívnak admint. Előre is köszi a választ

Szia két éles lőfegyvert fogtak rád és te elkezdesz /what-ozni ami semennyire nem reális.
Meg lettél hallgatva és el is mondtam hogy mit hibáztál.

Jó, de lehetne figyelmeztetni is, nem kell már egyből jailt adni. Mondtam hogy nem tudtam hogy most ez akkora nagy probléma lesz, de egyik füleden be, másikon ki. Mintha a falnak beszéltem volna.

De ez nincs beleírva, hogy ha rád tartják a fegyvert akkor az akkora nagy baj ha What-ozol. Felesleges az irkálás, a bíráló admin dönt.

csao, a panaszt én fogom bírálni. Átolvasom és hamarosan jövök a bírálattal.

• Kedvelés
Reactions: Zugan és Jack.
Nem tudom, hogy komolyan gondoltad-e ezt a panaszkönyvet, ezen elgondolkoztam többször is.

Nem véletlenül vannak szabályok, nem hinném hogy egy ilyet megmernél tenni a való életben, körözés volt rajtad, te meg nagy vagányan nyomtál egy olyan animot, ami nem oda való ilyen helyzetben...

Legközelebb gondolod meg hogy mit és hogyan cselekszel, mert ezt ic is megtudtad volna csinálni, természetesen nem ilyen formában ahogy most történt.

A panasz jogtalan, az admin helyesen járt el.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.