- 2024. 08. 08.
- 33
- 12
- LS karakter
- Hugo Frederico
- LV Karakter
- Hugo Frederico
Panasztevő InGame neve:
► Hugo Frederico ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Emilia Crusader, Alexandor Franklin ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Helytelen szankcióosztás ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Logom van sajnos csak, de az felesleges ◄
Megjegyzés:
► Nos, úgy történt az eset, hogy egy csávóval összeverekedtem déli szerelő, és akkor jött oda sok rendőr én gyors elszaladtam oda alulra hátra, hogy nehogy baj legyen. Hátul körbementem, és ott voltam aranybank fele. Elkezdtem visszafele menni, ott volt egyébként kettő bolt és láttam hogy a csávó fut odafele megbilincselve. Én segíteni akartam volna a rendőröknek, de a pali úgy mozgott, hogy véletlenül levettem róla a bilincset, ezért ő fogta és bement egy boltba. Egyből utánna szaladtam, hogy elkapjam, de ő kiszaladt kimentem utánna és erre engem is lesokkoltak, és bevittek. Bent a rendőrségen többször mondtam ooc hogy férenyomtam de kb olyan volt mintha a falnak beszéltem volna, csak annyit vágtak be hogy ic ügy, és az ilyet ic nem is tudtam kifejteni. Beraktak böribe, és ezért 4 millió lett minuszba hogy segíteni akartam, és még azt állítják hogy én segítettem neki szökni, és hogy messzebre vittem ami nem igaz, és sajnos nem ment a Medal, hogy tudjam klippelni, ooc meg nem is hazudhatok de mindegy. ◄
.png)