Hugo Frederico - Emilia Crusader, Alexandor Franklin [Trombitas]

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

Gerii23

Újonc
2024. 08. 08.
33
12
LS karakter
Hugo Frederico
LV Karakter
Hugo Frederico
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Hugo Frederico
Panaszra tett személy InGame neve:
Emilia Crusader, Alexandor Franklin
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen szankcióosztás
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Logom van sajnos csak, de az felesleges
Megjegyzés:
Nos, úgy történt az eset, hogy egy csávóval összeverekedtem déli szerelő, és akkor jött oda sok rendőr én gyors elszaladtam oda alulra hátra, hogy nehogy baj legyen. Hátul körbementem, és ott voltam aranybank fele. Elkezdtem visszafele menni, ott volt egyébként kettő bolt és láttam hogy a csávó fut odafele megbilincselve. Én segíteni akartam volna a rendőröknek, de a pali úgy mozgott, hogy véletlenül levettem róla a bilincset, ezért ő fogta és bement egy boltba. Egyből utánna szaladtam, hogy elkapjam, de ő kiszaladt kimentem utánna és erre engem is lesokkoltak, és bevittek. Bent a rendőrségen többször mondtam ooc hogy férenyomtam de kb olyan volt mintha a falnak beszéltem volna, csak annyit vágtak be hogy ic ügy, és az ilyet ic nem is tudtam kifejteni. Beraktak böribe, és ezért 4 millió lett minuszba hogy segíteni akartam, és még azt állítják hogy én segítettem neki szökni, és hogy messzebre vittem ami nem igaz, és sajnos nem ment a Medal, hogy tudjam klippelni, ooc meg nem is hazudhatok de mindegy.

• Kedvelés
Reactions: Jack.
Sziasztok a panaszt én fogom bírálni, várom a másik fél szemszögét.

Sziasztok, először is azzal kezdeném hogy mi ic kaptunk egy olyan infót hogy garázdaság történt ezért kaptál egy olyan vád pontot hogy GRM. A második vád pont meg az volt hogy REMGY. Azt azért kaptad mert rendőrségen belül elkezdtél menekülni és aközben meg is ütöttél ami plusz egy vád pont lett volna de én azt nem raktam hozzá. Szóval ha rendőrségen nem menekültél volna akkor csak egy GRM vád lett volna, de te úgy gondoltad hogy elkezdesz menekülni és ezért raktam hozzá a REMGY vád pontot. A bíráló adminnak elküldöm ahogy elkezd menekülni rendőrségen belül.

Szia! Amikor a kihallgatóba voltál akkor is írtál reportot, ha akkor nem tudtak vele mit kezdeni hogy te “véletlen” le vetted a bilincset akkor most sem fog. De a garázdaságban te is benne voltál, a börtönt jogosan kaptad, várom a bírálatot.

• Kedvelés
Reactions: Jack.
dawngreen.webp

Panasztevő InGame neve:

Hugo Frederico
Panaszra tett személy InGame neve:
Emilia Crusader, Alexandor Franklin
Panasz oka, leírása, kifejtése:
Helytelen szankcióosztás
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Logom van sajnos csak, de az felesleges
Megjegyzés:
Nos, úgy történt az eset, hogy egy csávóval összeverekedtem déli szerelő, és akkor jött oda sok rendőr én gyors elszaladtam oda alulra hátra, hogy nehogy baj legyen. Hátul körbementem, és ott voltam aranybank fele. Elkezdtem visszafele menni, ott volt egyébként kettő bolt és láttam hogy a csávó fut odafele megbilincselve. Én segíteni akartam volna a rendőröknek, de a pali úgy mozgott, hogy véletlenül levettem róla a bilincset, ezért ő fogta és bement egy boltba. Egyből utánna szaladtam, hogy elkapjam, de ő kiszaladt kimentem utánna és erre engem is lesokkoltak, és bevittek. Bent a rendőrségen többször mondtam ooc hogy férenyomtam de kb olyan volt mintha a falnak beszéltem volna, csak annyit vágtak be hogy ic ügy, és az ilyet ic nem is tudtam kifejteni. Beraktak böribe, és ezért 4 millió lett minuszba hogy segíteni akartam, és még azt állítják hogy én segítettem neki szökni, és hogy messzebre vittem ami nem igaz, és sajnos nem ment a Medal, hogy tudjam klippelni, ooc meg nem is hazudhatok de mindegy.
Mivel véletlen vetted le róla a bilincset és félre kattintottál így a rendőrök nem tudhatták hogy te pont menekíteni vagy csak ténylegesen a rendőröknek akartál segíteni, majd elkezdtél elfutni a tett helyszínről, így jogosan kaptad tőlük az IC jail-t.
A panasz jogtalan

• Kedvelés
Reactions: Balint123
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.