Hugo Blaz - Dante

• Thread starter Thread starter yikesz
  • Start date Start date
  • Válaszok 11
  • Látta 198
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

yikesz

Újonc
2025. 05. 10.
6
4
LS karakter
Hugo Blaz
dawnyellow-second.png

Panasztevő InGame neve:

Hugo Blaz
Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Dante
Panasz oka, leírása, kifejtése:
jogtalan, bizonyíték nélküli bírálat
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
87647 id Report látható minden.
Megjegyzés:

Történt, hogy aranybank mellett volt egy lövöldözés, még azt se tudom, hogy kit, hisz nem kapott semmi bizonyítékot, mindössze az alapján bírált, hogy killogot nézett.

Szia. Aranybanktól bőven távolabb voltak, majdnem az utca végén, és fegyvertelenek voltak.
KillLog mutatta, hogy te lőtted le a két srácot, nyilvánvalóan ha fent lettél volna a szerveren, odagetteltelek volna és meghallgattam volna a te álláspontodat is.

irtam utana reportot is, akkor se voltal hajlando elvinni hozzajuk, illetve nem ertem miert relevans az aranybank hisz nem aranybank volt az akcio, hanem egy szimpla lovoldozes, ami azon a helyszinen alakult ki, ahol ok is koroztek. Meg mindig szeretnem viszont megtudni, hogy ki lehetett az akit en kilottem, illetve mivel volt.
EDIT: meg egy 20 percet nem kellett volna varni? mivel egybol visszaleptem

[2025-05-18 18:30:05] [Output] : [2025.05.18 18:30:05] Hugo Blaz megölte Ben Cruse játékost [AR-15 + HOLO] [Headshot]

igen?- ennyi? nem kellett volna valami videot kerni toluk?
olyanra lottem csak akik ott koroztek vegig a lovoldozes helyszinen, merem allitani, hogy kozuk volt egymashoz.

igen?- ennyi? nem kellett volna valami videot kerni toluk?
olyanra lottem csak akik ott koroztek vegig a lovoldozes helyszinen, merem allitani, hogy kozuk volt egymashoz.
Én ehhez az ügyhöz mentem ki, ő viszont fegyvertelen volt.

es ez miert eleg indok? minek koroznek ott, ha fegyvertelenek? illetve gondolom logot se kertel, hogy elotte nem-e pakoltak le vagy valami

es ez miert eleg indok? minek koroznek ott, ha fegyvertelenek? illetve gondolom logot se kertel, hogy elotte nem-e pakoltak le vagy valami
Egyeztessünk egy időpontot discordon, és átbeszéljük az ügyet.

Ügyet újra átbeszéltük, jailt semlegesítettem.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.