- 2025. 04. 01.
- 59
- 13
- LS karakter
- Salvator El Blaine
Jelentkezési formanyomtatvány
1. Életkorod: 242. Mesélj magadról pár mondatban. Dolgozom melette tanulok még kikapcsolodas képp szoktam le ülni jatszni szeretem ha egy "masik életet vehetek fel"3. Miért pont téged válasszunk a Terrorelhárítás csapatába? Szeretem a rendesen le RP-zet szitukat szeretem bele élni magam, és minden esetre csapat jatékos vagyok.4. Mióta játszol a szerveren? 2025.03.164.1 Játszott perceid száma: 11.3904.2 Naponta átlagosan hány órát vagy aktív a szerveren? 2-3 óra5. Miért szeretnél a TEK-hez csatlakozni?: Szeretném ki probalni milyen is lehet egy komoly csapatban lenni6. Mely rendvédelmi frakció(k)nak voltál tagja? (Mikor, mennyi időt, milyen névvel, milyen indokkal távoztál onnan?) Nem voltam rendvédelmi frakció tagja még.7. Milyen karaktert alkotnál a TEK tagjaként? Egy maga biztos szabaly követő talpra esett férfit aki minden esettben a szabalyoknak él.8. Csatolj egy képet a névváltásaidról: Nem volt még.
9. Csatolj egy képet az adminjaileidről: 10. Csatolj egy képet a banjaidról: 11. Fejtsd ki szerinted mi a TEK feladata, jogköre! Rendet tartani a varosban komolyabb be vetéseknél kivonulni és a legbiztonsagosabban el haritanni a prblémat , együtt müködni a lakossagal stb... de szivesen tanulok.Általános adatok
1. Teljes neve: Huan Carlos2. Születés helye: Olaszorszag3. Születés ideje: 2000.08.29.4. Nem: Férfi5. Családi állapota: Egyedül alló7. Foglalkozása: Munkanéküli jelenleg.Elérhetőségek:
9. Bejelentett lakcíme: Los Santos Marina 128011. Telefonszáma: +38-76-466-720412. E-mail címe: Nincs jelenleg.Sorolja fel iskoláit, végzettségeit időrendi sorrendben.
- Alt iskola
- Szakmunkas
- Érettségi
- ...
Rendelkezik-e más végzettséggel, diplomával, bizonyítvánnyal, képzéssel amit fontosnak tart megemlíteni?
Amennyiben igen, sorolja fel.
KérdésekVálaszát minden esetben X-el jelölje.
1. Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?[ x ] Igen.[ ] Nem.2. Volt valaha bevonva a vezetői engedélye?[ ] Igen.[ x ] Nem.2.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:3. Az elmúlt 1 évben állítottak ki magának bírságot?(Mint például: gyorshajtás, gondatlan vezetés, tilos jelzésen való áthaladás, stb.)
[ x ] Igen.[ ] Nem.4. Volt már az állomány tagja? [ ] Igen.[ x ] Nem.4.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze a leszerelés okát:5. Volt valaha letartóztatva, vagy ítélték már el bármilyen vétség miatt? [ x ] Igen.[ ] Nem.5.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:Rossz tarsassagba keveredtem és illegalis dolgok birtoklasa.6. Állapítottak meg önnél bármilyen fizikai vagy pszichikai betegséget? [ ] Igen.[ x ] Nem.6.1. Amennyiben igen, kérjük részletezze:7. Rendelkezik érvényes fegyverengedéllyel? [ ] Igen.[ x ] Nem.8. Beszélt idegennyelv(ek)? Nem
9. Használt valaha illegális tudatmódosító- vagy kábítószereket? [ ] Igen.[ x ] Nem.9.1. Amennyiben igen, részletezze mit és mikor fogyasztott.:
A jelentkezés beküldésével kijelentem, hogy a kérelem kitöltése a valóságnak teljes mértékben megfelel, kétes, vagy nem bizonyítható állítást nem tartalmaz, teljes mértékben tisztában vagyok a frakció szabályzatával és átolvastam.
Kelt.: Helyszín, 2025.06.30.
Aláírás Huan Carlos.
Aláírás Huan Carlos.
Utoljára szerkesztve: