- 2025. 04. 02.
- 1
- 0
- LS karakter
- Hirate Gaya
- LV Karakter
- Hirate Gaya
JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY
In Character (IC) részleg:
- SZEMÉLYES ADATOK:
Teljes állampolgári neve: Hirate Gaya
Születési hely, idő: Los Santos 2001.02.28
Állampolgársága: Japán
Anyja születési neve: Hirate
Bejelentett lakcíme: Los Santos Grove Street 12.
Telefonszáma: +38-76-001-2484
- ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK:
Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni: Mindig szeretem volna a NAV csaptához tartozni hogy segitsem a munkaságukat.
Miért érzi magát alkalmasnak, mint pénzügyőr: Mert egy elég szígorú ember vagyok és ez miatt jobban be tudnám tartattni a szabályokat a civilekel.
Sorolja fel milyen kényszerítő eszközöket ismer: gumibot, sokkoló, könnygáz, paprikaspray, gumilövedékes fegyverek, Éles lőfegyver
Milyen esetben/esetekben nem szabad használni a sokkoló pisztoly készüléket: Ha vízben áll az elkövető vagy magas helyen vagy ha van ismert betegsége amit a sokkoló elő válthat.
Vállalja, hogy nem magának válassza a beosztását, idő rendjét: Igen.
Vállalja az állomány belső szabályzatának betanulását, valamint annak betartását: Igen.
Sorolja fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal jogkörét: A Nemzeti Adó és Vámhivatal feladata az adok beszedése ellenőrzése és a tartozások behajtása. Emellett vámkezelessel jövedéki termekekkel es bünüldözéssel is foglalkozik.
Csatolja az önéletrajzát(Min: 8-10 mondat):
Név: Hirate Gaya
Születési dátum: 2001.02.28
Magasság: 185 cm
Testsúly: 85 kg
Származás: Japán
Lakhely: Los Santos, Grove Street 12.Telefonszám: +38-76-001-2484
Lakcím: Los Santos Grove Street 12.
Erősségek: Magas fizikai állóképesség, gyors döntéshozatal, kiváló taktikai érzék
Tapasztalat: Kiváló fegyverhasználat, közelharc, bűnüldözési stratégiák
Képességek: Stresszkezelés, önálló munkavégzés, csapatmunkára való hajlandóság
Cél: Közbiztonság javítása, bűnözés visszaszorítása Los Santosban
Végzettség(eg): Rendvédelmi akadémia, Villanyszerelői szakma
Out Of Character (OOC) részleg:
- ADATOK:
Discord neved: creamylord(Hirate Gaya)
Életkorod: 19
Beceneved: Krisz
Mesélj magadról pár mondatban: Egy 19 éves fiú vagyok aki imádja a MTA világát. Lassan 4 éve RP-zek de ez nem jelenti azt hogy tökéletesen is tudok rp-ni. Szabad időmben focizok, játszok, olvasok. Ha kellene rosszat mondjak magamról az az lenne hogy vissza húzodott vagyok az idegenek felé de ezzen próbálok javítani egy ideje.
Rendvédelmi múlt, ha van: Igen több szerveren is voltam rendvédelem tagja. Rendőrség, NNi, és TEK. NAV-os még nem voltam azért is szeretném ki próbálni.
Tisztában vagy a szerverszabályzattal: Igen.
Miért téged válasszunk: Ezt nem nekem kell el döntenem hanem önnöknek. Nem szeretnék más helyére be tolakodni.
Milyen karaktert alakítanál nálunk a frakcióban: Egy komoly rend betartó személyt. Aki minden áron be tartatsa a szabály másokal.