Hirate Gaya Jelentkezése

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

csino55

Újonc
2025. 04. 02.
1
0
LS karakter
Hirate Gaya
LV Karakter
Hirate Gaya
nav.webp

JELENTKEZÉSI FORMANYOMTATVÁNY

In Character (IC) részleg:
  1. SZEMÉLYES ADATOK:
    Teljes állampolgári neve: Hirate Gaya
    Születési hely, idő: Los Santos 2001.02.28
    Állampolgársága:
    Japán
    Anyja születési neve: Hirate
    Bejelentett lakcíme: Los Santos Grove Street 12.
    Telefonszáma: +38-76-001-2484
  1. ÁLTALÁNOS KÉRDÉSEK:
    Miért szeretne a Nemzeti Adó- és Vámhivatal tagja lenni: Mindig szeretem volna a NAV csaptához tartozni hogy segitsem a munkaságukat.

Miért érzi magát alkalmasnak, mint pénzügyőr: Mert egy elég szígorú ember vagyok és ez miatt jobban be tudnám tartattni a szabályokat a civilekel.
    Sorolja fel milyen kényszerítő eszközöket ismer:
    gumibot, sokkoló, könnygáz, paprikaspray, gumilövedékes fegyverek, Éles lőfegyver
    Milyen esetben/esetekben nem szabad használni a sokkoló pisztoly készüléket: Ha vízben áll az elkövető vagy magas helyen vagy ha van ismert betegsége amit a sokkoló elő válthat.
    Vállalja, hogy nem magának válassza a beosztását, idő rendjét: Igen.
    Vállalja az állomány belső szabályzatának betanulását, valamint annak betartását:
    Igen.
    Sorolja fel a Nemzeti Adó- és Vámhivatal jogkörét: A Nemzeti Adó és Vámhivatal feladata az adok beszedése ellenőrzése és a tartozások behajtása. Emellett vámkezelessel jövedéki termekekkel es bünüldözéssel is foglalkozik.
    Csatolja az önéletrajzát(Min: 8-10 mondat):

Név: Hirate Gaya
    Születési dátum: 2001.02.28
    Magasság: 185 cm
    Testsúly: 85 kg
    Származás: Japán
    Lakhely: Los Santos, Grove Street 12.Telefonszám: +38-76-001-2484
    Lakcím: Los Santos Grove Street 12.

Erősségek: Magas fizikai állóképesség, gyors döntéshozatal, kiváló taktikai érzék
    Tapasztalat: Kiváló fegyverhasználat, közelharc, bűnüldözési stratégiák
    Képességek: Stresszkezelés, önálló munkavégzés, csapatmunkára való hajlandóság
    Cél: Közbiztonság javítása, bűnözés visszaszorítása Los Santosban

Végzettség(eg): Rendvédelmi akadémia, Villanyszerelői szakma

Out Of Character (OOC) részleg:
  1. ADATOK:
    Discord neved: creamylord(Hirate Gaya)
    Életkorod: 19
    Beceneved: Krisz
    Mesélj magadról pár mondatban:
    Egy 19 éves fiú vagyok aki imádja a MTA világát. Lassan 4 éve RP-zek de ez nem jelenti azt hogy tökéletesen is tudok rp-ni. Szabad időmben focizok, játszok, olvasok. Ha kellene rosszat mondjak magamról az az lenne hogy vissza húzodott vagyok az idegenek felé de ezzen próbálok javítani egy ideje.
    Rendvédelmi múlt, ha van: Igen több szerveren is voltam rendvédelem tagja. Rendőrség, NNi, és TEK. NAV-os még nem voltam azért is szeretném ki próbálni.
    Tisztában vagy a szerverszabályzattal: Igen.
    Miért téged válasszunk: Ezt nem nekem kell el döntenem hanem önnöknek. Nem szeretnék más helyére be tolakodni.
    Milyen karaktert alakítanál nálunk a frakcióban: Egy komoly rend betartó személyt. Aki minden áron be tartatsa a szabály másokal.

Tisztelt jelentkező!

Az adóigazgatóság a jelentkezési formanyomtatványát megkapta, valamint elbírálta. Ezennel szeretném értesíteni, hogy nem nyert felvételt.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.