Elutasítva Hedinfrid Bjornulfdottir - Cole

• Thread starter Thread starter slash
  • Start date Start date
  • Válaszok 1
  • Látta 75
Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.

slash

Újonc
2025. 03. 16.
73
37
LS karakter
mesar solena
dawn.png

Neved:
< Hedinfrid Bjornulfdottir >

Kitiltás időpontja:
<
2025.08.24 >

Kitiltás időtartama:
<
örök >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Cole >

A kitiltás indoka:
<
Vezetőségi tag minősítése >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Tehát, úgy történt ez a dolog, hogy ügye volt egy kis ügy a frakciónkkal kapcsolatban, és ez úgy végzősött, hogy deaktiválták a frakciót. Számos playereket bannoltak ki a frakcióból, ami a frakció dc chaten történt, köztük engem is. Bocsánatot szeretnék kérni tőled Cole, amiért így fogalmaztam akkoriban, és csak hogy tudd, eléggé megbántam amit tettem. Tényleg nem is gondoltam volna erre hogy ez lesz a vége ha azt a bizonyos mondatot leírom, de így hozta a sors, és nem kell magadra venned amit írtam. Közeledik az event, a karácsony, ezért szeretnék visszatérni a szerverre egy új ésszel, új énként. Megígérem neked, hogy semmi ilyen nem fog többet előfordulni, és mindig gondolkodni fogok mielőtt bármit is teszek. Ebből a bannból is tanultam, és még egy ilyen nem fog előfordulni. Kérlek, csak elsőnek és utoljára adj egy utolsó esélyt, bármi történik vállalom a következményeit. Ha esetleg nem most fogsz unbannolni, esetleg annyit kérhetek tőled, hogy annyit megmondasz hogy mikorra várhatom ezt az unbant, mivel nekem, és neked is könnyebb lesz így. >

Hali,

Nem vettem magamra semmit, azért ennyire nem vagyok könnyű lelkű, viszont az tény és való, hogy ilyen embereknek nincsen helye a közösségben. Leírtam egyébként több unban kérelmed alá, hogy ez a kitiltás valóban örökös és nem tervezem a feloldását.

Státusz
Ez a téma nem fogad további válaszokat.